Förberedning



Just nu håller jag på att packar lite, åker om ett par timmar. Jag måste skriva ut bekräftelsen också, nu innan jag glömmer det. Frammåt lunch så kommer min bror med familj att komma hit, tyvärr hinner jag bara träffa dem ca en timma. Sen ska jag iväg in till stan, jag ska på Make up stores sminkning, jag ska köpa sallad och jag ska hinna bort till två ställen med mitt cv. Sen bär det ut på det stora havet igen!

Det kommer att bli en kanon dag, hoppas alla tider klaffar bara!
 

godnatt-och-sov-gott


KönsdiskriminerandejävlapissYuki

Yuki kan ta sig.

Yuki och jag imorgon!

Intervju kirrad. Imorgon 15:00 ska jag befina mig hos Yuki .

Kan bli kul .





work

Dagen har börjat med att söka jobb. Jag har legat i min säng och hållt på nu i två timmar. Café, diskare, assistent, barnflicka osv. Jag ska även ringa några samtal nu efter tolv, bla. till "Claras jobb", de sökte tydligen en väldans massa personal. Here we go!

23 Juli 2009

Jag hatar att inte ha något jobb. Men jag älskar livet jag lever nu iallafall. Träffa mycket vänner, vara uppe tills det ljusnar, dricka vin på kvällarna, inte känna någon press. Bara leva.
Gårdagen spenderades hemma hos Jojjo, vi drack vin och spelade en massa Alias!
Dagen idag har bestått av stan med Clarisen. Vi har ätit mat på Cafe 60, fikat på Kaffekoppen och druckit rosé på Ett litet hak. En rundtur av dess like.

Nu är det 2 and ½ men som gäller .


some of the italy pics.




Jag har en vision och framtiden har en

Jag har kollat igenom mina svar från högskolan, har även lagt in några nya val med tanke på att jag står som reserv på alla mina valda program. Jag skulle nog egentligen behöva prata lite med en syokonsulent om mina frågor kring allt. Mina nya val är ganska otippade, eller? Lärarutbildning med inriktning drama osv.
Det är också bara ett av mina val, resten skiljer sig väl rätt bra från mina intressen och mina tidigare val.
This is a long shot, får se hur det landar.

Fortsätter i alla fall att söka jobb.

Jag har en vision och framtiden har en.

21 Juli 2009

Idag har vi varit och hälsat på en av de sötaste i världen. Han är inte ens ett år. Han tindrar med ögonen. Han jagar hundar stora som små.




Kan man ens se vilken liten plutt det är?

Är det bara jag?


Det är nog seriöst bara jag som tycker att reklam är riktigt underhållande. De kan vara fina, vackra, roliga, skumma som fan, helt sjuka. Jag fastnar oftast vid musiken, ibland budkskapet ibland något helt annat. Mina två senaste favoriter är givetvis dessa.



små utdrag från vår resa



campet. Md. sällskapet. - . depeche .

RSS 2.0