Dagen innan resan

Försöker att glömma besvikelsen (vilket är omöjligt). Jag har nyligen packat min väska inför resan imorgon. Jag har packat en typisk tjej-väska skulle jag vilja kalla det. Den innehåller alldeles för mycket onödigheter som t.ex. extra tröjor, 2 extra klänningar, utifall att grejer, två böcker istället för en, två tidningar istället för en osv. MEN DET ÄR JU SÅ FÖRBANNAT SVÅRT DENNA GÅNG! Vet inte riktigt varför, jag brukar faktiskt i de flesta fall.. kunna begränsa mig bättre. Kanske spänd?

Imorgon bitti ska jag och Max hoppa upp ur den sköna bedden för att bege oss till Örebro. Det är faktiskt första gången vi ska resa tillsammans själva, annars har vi bara rest med andra (dalarna med familjen) . Detta ska bli underbart. Vi ska hälsa på hans släkt där, pappa, farmor,farfar osv. Det ska bli väldigt roligt att äntligen få presentera sig. Vi har ju varit ihop väldigt länge och det är synd att det inte skett tidigare. Vi ska ut i Örebros lantmarker, ( och JA jag kommer missa premiären av SATC!!) och fira midsommar. Ska bli underbart iaf.

Nu ska jag försöka stänga min väska för att gå till bussen. Det tar mig 5 min med denna buss att komma hem till min baby . Puss!

blomman som min mamma har ställt utanför min dörr. så söt




Besvikelse

Besviken på kasst spel från Sveriges sida. Vad hände med hela backlinjen? Många frågor, dåligt spel. Jag men även hela svenska folket är nog lite små ledsna en sån här kväll..

2-0 Ryssland-Sverige

En konstig dag med en underbar vän

Idag var det som sagt skolavslutning (så jävla skönt att slippa det). Efter lite jordgubbstårta bar det av till Hummlan, där satt vi några tjejor och picnickade. Mys . (skulle gärna lagt upp bilder men cameran är inte där jag är idag!)

Imorse när jag skulle till skolan berättade jag för mamma att det kliade på hela kroppen, frågade lite löst om det var ngt nytt tvättmedel? Det var det inte, vi läste lite på medicin förpackningen och förstod att det var biverkningar. Mamma blev orolig och skulle ringa till sjukhuset senare på dagen.

Hon ringde till mig när vi nu satt i Hummlan och sa att jag måste hem på direkten, biverkningarna kunde leda till andningssvårigheter. Jag och Clara började gå ganska så snart efter. Påvägen började saker urarta, jag mådde sämre och allt blev oerhört hett. Det hettade om öron och brände på kroppen.

Efter mycket prat satt vi i en taxi till sjukhuset, där slutade allt kanon med lite lugnande i kroppen. JÄVLA PISS MEDICIN! 

Ikväll måste jag nu vara hemma för att ta det lugnt, det var ju allt annat än vad jag hade planerat. Deprimerande att alla ens vänner skulle fira skolavslutning, sveriges kommande vinst, sommaren m.m. De befinner sig just nu i Kungsan, wanna be with you!

All credd till Clara Helmsjö idag iaf, finns alltid där när det är tufft. You´re un angel .


Skolavslutning

Ska finally iväg på skolavslutningen. Skönt att äntligen få sommarlov!



En underbar specialare

Mina föräldrar var i Dalarna för några veckor och tog med sig lite grejer hem. En sak var min kära gammla väska. Den var min favorit, och jag tycker fortfarande om den. Sist jag hade den var jag väl runt 7 år, så det var länge sen. Men jag tänker börja ha den! Lite ovanligt och speciellt, men så ska det va. Den är jätte söt men lite sliten (efter allt mitt dragande). Men jag ska fixa ihop den och återanvända den. Miljövänligt, istället för att köpa en ny använder jag denna antika sak, haha!

       






Zlatan <3

Tim i min klass länkade mig igår till denna sida där han hade hittat denna DYRBARHET, (förmodligen för att han visste att jag har ett visst intresse för denna guldklimp. Men kolla priset på tröjan, det är ju helt sanslöst, vem vet om det ens är han som skrivit autografen?! Haha, fatta den som har fejkat den och drar in 21 000 svenska riksdaler , den bör vara nöjd.

http://www.tradera.com/Stod_Friends_Kop_matchtroja_signerad_av_Zlatan_-auktion-66242097



MorgonTröst

   Godmorgon!

Vaknade nyss upp i sängen brevid min pojkvän som jag fiska upp i vimmlet igår natt. Idag är det egentligen klassens-super-dag idag men pga magensproblem kan jag inte vara med. De skulle vara i Rålis och spela fotboll och brännboll, kanske bada. Låter hur härligt som helst.
Vill också ha mitt efterlängtade sommarlov nu. Jag skulle tippa att Cybergymnsiet får lov sist av alla, i hela Sverige. Men vi får iaf sluta tidigt, och det är en fördel jag utnyttjar till maximalt.
Skulle vilja ligga kvar här nergosad under mitt täcke hela dagen.. men det går inte. Jag ska vara i skolan halv3, sista chansen att uppnå mitt VG i italienska. Ska göra mitt absolut slutliga test. Dagen innan skolavslutningen. Jag måste klara det.

Nu ska här studeras. Sen skolan . Sen sängen .
Puss.

  

<3

Hejsan gullefjun, just nu sitter jag och väntar på att du ska kirra lite käk till mig, väntar väntar väntar.....
gullig blogg har du iaf.. älskar dig puss på den bleka rumpan <3

Bekännandet om min sjuka dom

Jag är faktiskt sjuk idag. Idag är jag på riktigt sjuk . Känns som det var länge sen, men idag är dagen. Max och jag vaknade upp tillsammans i min säng. Wonderful morning. Morsan sjukskrev mig och vi begav oss till sjukhuset. Det är ett mysigt sjukhus vi har här i Åkersberga. VERKLIGEN LANDET-SJUKHUS. "Alla känner alla feelingen", man hejjar åt höger och vänster. Läkarna hälsar glatt på alla, MEN de har även en individuell hälsning på alla. Som t.ex. "Hejsan Kurtan, bättre med knät än?" eller " Hej Lena, hur blir det med skärgårn på midsommar nu då?" (orka ha koll på sina patienter så stenhårt...)
Jag fick en hyvsat neutral hälsning " Hej Maria, *blink blink, ett förtroende givande smile , ett handfast handslag * . Det var ett tag sen, vad är ditt problem? " . Jag gillar ändå Ann-Marie, hon är bra.

Hur som helst visade det sig att jag har något fel på magen, eller i magen. Det gör grymmt ont och jag  har problem med både det ena och det andra.  How ever fick jag medicin jag ska äta i några dagar. Skulle komma på återkomst redan på onsdag om det inte hade blivit bättre!

Detta har varit min dag:

       


De tre sista är böcker. (Italienska prov imorgon!) SATC <3 love forever

Puss. Ska hitta på ngt roligare nu.. träffa en vän .

Ny Dator


I helgen va jag och min papi och kolla på en ny dator till mig. Det sluta med denna, som jag för övrigt är helt kär i nu. Den är jätte bra. Det bästa med den är att den är lätt och smidig. Så är den snyggt svart också . Den blir perfekt nu till sommaren, när man vill vara ute så mycket som möjligt men ändå hålla sig hyvsat uppdaterad. Ska kolla på en data väska till den också, annars funkar det ju inte! Det får sparas till när näst kommande pengar kommer. Jag och min mor ska föresten till London den 25 Juni, där får man passa på att kolla!


Ska nu se på matchen! Tyskland-Österrike  (tror på Tyskland).
Varför sänder dom föresten matcherna parallelt? (Kroatien-Polen vs. Tyskland-Österrike)

Puss <3



Nytt igen

Tappat lösenordet på min förra sida, så detta gäller från och med nu. gammal (http://detunderbaraorginalet.blogg.se/).



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0