Clara + FRA-lagen = ?


Jag och Clara påväg hem från kvällen. Vi sitter på bussen och pratar om ditten och datten.

-Maria, jag tänkte fråga * om han kunde...Juste!! FRA-Lagen.
-Va?
-Jojagog totänonkoktote omom (rövarspråket drog plötsligt igång)
-Va håller du på med?
- FRA-Lagen, utbrister Clara.
-Ja?! (jag sitter som ett frågetecken)
-Ja, man kan ju vara avlyssnad, säger Clara med en viktig ton.
Som sagt vi var på bussen.
Hon är för gullig ibland!


Tuffingen till kompis!

Hål i väggen

Igår var jag på en program inspelning. Jag var där med Max och hans jobb, samt närstående. Programmet kommer att börja gå nu i höst "Hål i väggen" heter det. Det var kul speciellt när det blå laget bestod av 3 bygg-grabbar ( Mattias från Bygglov samt company) och det röda med Hammerfall. Vet inte hur kul det är på tv, men där var det kul iallafall.
Vi satt perfekt iallafall och såg jätte bra. Man lär se oss på tvn.




Efter det tog jag och Max oss till Mc Donalds, höll på att dö av hunger. Inget annat var princip öppet, men det var mysigt iallafall. Vet inte hur länge vi satt där och pratade.


Nu ska jag börja göra mig iordning. Ska ut med Clara, Charlotte och lite tillhörande kompisar. Ska bli roligt!

Fortfarande ont

Mår riktigt konstigt. Har sovit mestadels av eftermiddagen och haft en del skumma grejer för mig (borde ej nämnas i detta sammanhang). Får se om det blir skola, febern hade stigit när jag kom hem från skolan.

Saknar Max

Ont det gör ont.


Tandställningen håller på att ta kål på mig. Efter sista besöket hos tandregleraren så har jag haft det tufft. Jag sover piss-dåligt. Jag har svårt att äta något som är hårdare än kyckling. Men det värsta är att det gör så grymmt ont hela tiden. Det känns som man har lösa tänder (vilket också stämmer i och med att man försöker sätta dem på rätt plats) som sitter helt fel, de sitter ojämnt nu också. Biter jag ihop, tar en tand i mycket tidigare än de andra. Suck.

Det visade sig nu också att jag har feber. Det är varmt och gör ont. Ska sova nu och hoppas på bättre tider imorgon!
Men först min favorit låt.
Love Hurts- Nazareth

p.s Vi får höras imorgon Clara, jag somnar redan nu!



Jag får många sånnahär av henne och tro mig då mår jag prima!




När skulle otrohet kunna lösa ett dåligt förhållande?



Cecilia Gyllenhammar och Jessica Zandén. Foto: Cornelia Nordström

"Vi måste våga vara otrogna"

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1277859/vi-maste-vaga-vara-otrogna

DET HÄR ÄR DET LÖJLIGASTE JAG HÖRT!

"Kanske har vi helt missat det som halva Europa och hela Sydamerika insett: att långa äktenskap kräver älskare och älskarinnor. Och att den äktenskapliga redovisningsskyldigheten inte alltid är av godo."

Vad är det för jävla UFO:n som uttrycker sig såhär. När skulle otrohet kunna lösa ett dåligt förhållande? Förstår mig sannerligen inte på denna typ av tänkande. Jag förstår inte hur otrohet mot sin partner skulle hjälpa jämnställdheten, snarare stjälpa. Vill man sträva efter att bete sig som ett svin?


Idag på våran Etik och Livskunskap kom detta upp. Två stycken räckte upp handen för att de mer eller mindre höll med, Otrohet kan vara bra!! Förstår fortfarande mig inte på de dåliga argumenten till varför detta skulle vara bra. "Det kan vara viktigt att må dåligt ett tag, så man sen kan få må bättre." Är otrohet en lösning då? Ska din partner som kanske älskar dig mest i hela livet, skulle göra allt för dig, behöva bli utsatt för något sånt? Elakt är min kommentar.
Dessan kvinnor som skev den här artikeln har säkert haft en del män i sina dagar som säkert var skit, MEN VILKEN ÖVERDRIFT?!

Idiotiska no-life kärringar som söker en sista stund i rampljuset.










Citatet





"Han är ju inte snygg.    
 Han är liksom söt på ett fult sätt.   
  Men .. han är ju faktiskt en karl!"




Säger inte vem citatet kommer ifrån men det var bland det flummigaste jag hört beskrivas.





26 augusti 2008

Hej!

Har kommit fram till lite nya saker med mig själv den här dagen. Följande

- Jag är mot FRA-lagen
- Jag tycker inte att ordningsbetyg ska finnas
- Jag tycker många fobier är löjliga
- Jag kommer nog inte under hela min gymnasietid att någonsin sluta störa mig på vissa i skolan.
- Älskar programmet "Värsta språket"
-
Vissa räddslor är bara simpla illusioner

Vissa av dessa punkter har redan kretsat i mitt huvud som t.ex. "Värsta språket", det har ju alltd varit kul! Ordningsbetygen samt FRA-lagen har jag velat om, men idag kom jag fram om var jag står i dessa frågor pga. disskussioner. Övriga punkter orkar jag nog faktiskt inte förklara just nu,det blir senare.

Ska sova, det behövs!

Fredrik Lindström, you rock my world!




Working nine to five..

Känns som att jag tillbringar mer tid i skolan än i mitt hem på tisdagar. Sjukt jobbiga dagar. Lunchen orkar jag inte ens kommentera. För att överleva min dag har jag druckit latte och min nya grej, JOLT cola. Jag själv hade ingen aning om vad det var tills min vän Marta introducerade mig inför denna läsk. Den är tydligen lite "starkare" än vanlig cola, mer coffein.

Har haft grymmt ont i hela munnen idag. Besöket hos tandregleringen var smärtsamt, speciellt dagen efter. Jobbigt att tugga, jobbigt att öppna munnen, jobbigt att skratta. Dessa saker är lite svåra att undvika på en dag, so it´s been hard.

Efter att nu ha kommit hem så hade jag nog tänkt ta det lugnt. Ska kanske spela något spel med mina kära vänner, får se på den fronten.

Peace and Love-stuff


Tripp hos tandregleringen


Först fick jag knappt någon tid alls hos min reglering, men idag fick jag till och med två tider. Slashasorna hann inte klart imorse med andra ord. Irriterande men sant. På Danderyds tandreglering har de rum med två britsar (?) i samma rum. När jag ligger där på britsen och nästan håller på att somna av den EXTREMT SÖVANDE lampan hör jag hur patient skriker brevid. Jag vänder mig om kollar på den livrädda damen. Hon ligger och krampaktigt håller fast i sköterskan som försöker göra något tand avtryck. Det här var en kvinna som defenitivt hade tandläkar-skräck . Stackarn, hon var dessutom vuxen. Det jag menar är, växer man inte ifrån sånna där löjliga fobier? Att vara rädd för tandläkaren är ju faktiskt riktigt löjligt. Det är en person som endast vill hjälpa dig med dina tänder. Tandläkaren skulle ju aldrig göra en illa, alltså något som skadar hälsan.
Kvinnan var iallafall livrädd. Hon skakade och hade allvarliga andningsproblem. Undra vad som från början gjorde henne så rädd för tandläkaren? ...



En film som absolut inte borde ses av någon som innehavar skräcken för tandläkaren.




Mer sex i Sverige

Svenskarna i topp på sexlistor!
Svenskarna är de som har haft flest sexpartners. I varje fall i Europa. Det visar en ny färsk undersökning. Vi tackar inte heller nej till sex på första dejten, skriver Daily Star. Enligt en studie som gjordes i samband med en den brittiska dokumentären, "The british suck in bed" - har svenskarna flest sexpartners.  I alla fall i jämförelse med andra européer.

Svenskarna är också snabba på att komma till skott, inte sällan tvekar vi till att ha sex första gången vi går på dejt med en ny person, skriver tidningen Daily Star. Således är det raka puckar som gäller. I
undersökningen där sexlivet låg i fokus, och länder som Italien, Frankrike, Tyskland, Sverige och Storbritannien studerades, hamnar Sveige i topp i två olika kategorier. Den första kategorin handlar om antalet sexpartners vi har haft, och den andra om att ha sex på första dejten. Enligt undersökningen ska 66 (!) procent av svenskarna ha tackat ja till sex vid första dejten, skriver Daily Star.

Ellen Persson Publicerad 2008-08-14.

Läste om detta på msn´s hemsida. Intressant. Har hört det motsatta förut, att svenskarna har minst sex i typ universum. Det verkar ha vänt. Skojjigt för folket.
 



HJÄLP SÖKES!

Finns det någon som kan hjälpa mig med att få tillbaka min överskrift. Den det stod "Maria Brandefelts Pleasure" på. Den försvann olyckligt vis med några snabba musklick. Suck och stön.



PAX FÖR MAX


Skorna hade stått ute över natten.
-Skaka av skorna innan du sätter på dom, man vet ju aldrig med djur och sånt, säger jag till Max.
Skak.Skak.
-Men vaddå det var ju inga djur? Har det verkligen hänt dig?
-Ja, just tvestjärtar kan hända ibland om man ställer ut dom.
-USCH, fan va äckligt.
-Men så  illa är det ju inte. Det är ju som vilket djur som helst.
-Nej, det är det verkligen inte. Jag skulle hellre ha en nyckelpiga i skon!
  + *världens gulligaste leende*

Jag har nog världens sötaste pojkvän .


Sovit Djupt.

 
Jag somnade inte helt otippat efter förra blogginlägget. Rakt av bara, helt utmattad. Det här med att börja skolan igen biter hårt på mig, jag orkar inte fullt ut. I mitt sovande har jag ett vagt minne av att datorn tillslut slog av pga batterierna. Har även ett minne av att det ringde. Clara ringde mig, kommer inte ihåg vad vi sa eller hur länge vi pratade. Sen kommer jag ihåg vad jag drömde parallelt med detta.
-Jag Sofia och Ellen bilade i England. Jag körde, en av de konstigaste bilar jag någonsin sett. Den hade bara massa knappar som man styrde och höll på med och en gas. Vi hade en diskussion om alkoholen i England. Jag ville åka och köpa en massa, men Fia protesterade, "Nej jag tänker verkligen inte göra det". Hon hävdade att det kunde vara något konstigt med dom. "Man vet aldrig". Sen helt plötsligt var vi på ett flott hotell med pool och allt, vi bodde på någotvis ovanför poolen. Diskussionen var fortfarande igång. Helt plötsligt kommer Ellen in vinglandes med två glas vin hon sitter och dricker ur. Jag blir arg för att jag inte har något och Fia blir arg för att Ellen inte lyssnar på Fias argument mot Englands alkohol. Detta blir världens intrig tills nåra sliskiga italienare ropar från poolen att vi ska på fest. Jag skriker   YEEEES   För allt jag har. Ellen deckar och Fia blir ledsen.

Om jag skulle tyda den här drömmen så skulle jag inte förstå ett PISS.

Det visade sig att en tung morgon kan bli en TUNG-TUNG dag

Kom sent till första lektionen, oväntat? NEJ
Nära på att bli utskickad andra lektionen, pga skratt-attack.
Hade super ont i magen för att "roliga veckan" hade smugit sig på.
Hade seriösa problem med min olidliga hunger som kom redan 3 timmar innan min helt sjukt sena lunch.
Kom sent till Italienskan för att suttit och kastat i mig maten i en stökig matsal.
Missade hela rättskunskapen för att vi var och klagade på allt hos vår rektor, som även är världens mesigaste!!

skit dag.

Tung morgon

Det är en tung morgon som tar sin början här för mig.
Jag, Marta och Viktoria var på Badholmen igår och hade en mysig picknick. Jag hade gjort en HEMMAGJORD Sandys submarine. Alltså en baguette med kyckling och curryröra med grönsaker. Det blev oerhört gott. Till det blev det några öl. Kvällen slutade hos Max efter kanske några för många öl. Vi skulle ju trots allt upp dagen efter, KVART I SEX! Det var hel mysigt, tror vi alla är överens om att ta om det inom snar framtid. Det var iallfall en avslutning på sommaren (även för viktoria som har haft ett lååångt lov).
Nu sitter jag iallafall hos Max och är grymmt seg. Tack för mig!





Efter skolan

Jag är hemma nu, lite tidigare än vad jag trodde. Jag har nämligen tagit bort min retorik-kurs jag skulle ha. Det har jag endast gort för att jag hade en dubbel-bokning, jag har alltså två lektioner samtidigt. Jag ska befinna mig på Retoriken och Etik och livsfrågor, VILKET ÄR OMÖJLIGT. Det låter som ett sällsynt problem, men tro mig det förekommer ofta på CYBER. Så jag var iallafall tvungen att välja vilket jag skulle läsa. Det fick bli Etik och livsfrågor, den slutar tidigare.
Det hann bli sanslöst varmt påvägen hem från skolan iallafall. Badväder♥. Måste göra ett klädombyte.


Vix-Pix och Mary


Träffade min underbara Viktoria ikväll. We always have fun. Kändes som det var länge sedan vi sågs. Hade hänt en hel del i hennes liv.
Det blev lite fika hos henne, sen promenerade jag hem.
Ska FÖRSÖKA sova nu, ska upp sex imorgon igen. shit

trött

Är sjukt trött efter min dag. Gick upp vid sex, och kom hem vid sex. Jag känner mig helt slut efter en sån här dag. Ligger i min säng nära att somna och funderar på vad jag ska hitta på ikväll. Igår var det städning för hela slanten, DET BEHÖVDES! Så idag kanske jag skulle träffa Viktoria och co.

Skulle vara skönt att bara krypa ner i mina underbara säng. Under mitt super-duper härliga täcke. För att bara sova! Hittade en pyjamas på Victoria Secrets avdelning. Ser hur mysig ut som helst och riktigt söt! Gillar färger och speciellt randigt.



Underbara honom och underbara bok!


Påväg till Örebro köpte överraskande nog min pojkvän mig en bok. Jag har garanterat fastnat för den och gillar den gripande handligen väldigt mycket. Boken utspelar sig i Afganistan, vilket är en helt annan miljö än den jag lever. Mariam 15, blir bortgift till en trettio år ÄLDRE MAN. I deras förhållande blir hon näst intill värdelös, han beter sig som ett svin men hon kan inte göra någonting åt det.
Jag har läst ungefär 100 sidor i boken och har fastnat helt.


Nu bär det av till skolan!

Ny termin på gammal skola


Idag var det "den rikitga" skolstarten. Vanliga schemat började gälla, vilket innebar  min första Matte C  lektion.  Läraren var lite knepig att förstå sig på , men inget ska få stoppa mig . JAG SKA KLARA MATTE C!
Dagen fortsatte sedan med 3 timmars hål för en 50min lektion i Sam B.
Men allt var helt okej idag, det var ju ändå första dagen. Om några månader har man nog tröttnat på de sena dagarna till fem.

Slänger in en fin bild på en fin kille. Mmm..

Tillbaka från Weekend tripp


Nu har jag kommit hem igen från en weekend med Max i Örebro. Vi åkte i fredags mitt på dagen eftersom att Max är ledig på fredagar och jag hade ingen skola (den började ju föresten i torsdags). Så vi lämnade El Stokkolmo. I Örebro har jag gjort 3 stor-dåd.


*Ätit kräftor.
*Smakat sill (igen).
*Lärt mig spela schack.

Dessa 3 saker är inga vanliga saker. De förekommer ytterst sällan i mitt liv. Har aldrig tyckt om sill, den råa äckliga konsistensen är riktigt vidrig. Sushi är till och med godare, känns fräschare. Orka en burk med död fisk som ligger i någon typ av ruttet vatten.
Kräftorna är inte heller någon höjdare, röda, hårda, döda. OCh det värsta är att äta pisset. Man ska bända och bryta överallt, det stänker och svätter överallt. KORT SAGT, MYCKET MÖDA FÖR STORT BESVÄR. Plus att den outhärdliga lukten sitter kvar hur länge som helst.
Schack har aldrig varit min grej. Jag har tyckt att det är ett oerhört långsammt spel som ser jäkligt tråkigt ut. MEN JAG HAR HAFT FEL. Ack så roligt det kan va, bara man lär sig. Vilket inte tog så lång tid som jag befarade.  Hade några bra lärare, Max och hans familje-company.


 
Är i allafall hemma nu. Har skola imorgon. Min stora utmaning om Matte C tar sin start imorgon, ska bli spännande. Börjar vid 11.00 slutar efter många håltimmar äntligen vid 17.00.


Better get sleeping. puss!




En Tjejkväll


This is my evening. En härlig tjejkväll med mycket skol-prat och en del tjejsnack.
Jag hann precis, med nöd och näppe få klar all mat och mig själv i tid. Det blev Fajita kyckling med bulgur och en stor fetaost sallad.
Min söta vän Clara köpte med sig lite kakor till mig från IKEA. Så vi har alltså ätit IKEA-kakor idag, weird. Efter en lång middag blev det Singstar i mitt rum. Där stod vi och skrålade.
Ellen Hallenberg sjöng Darin. Jag sjöng en favorit med Magnus Carlsson ( JA, han är skit läcker?!). Clara blev besviken när hon sjöng Sarah, den var tydligen inte som hon tänkt sig. Viktoria ägde som vanligt på sin Good Charlotte låt. Allt var bra och mycket trevligt. Det var länge sedan vi hade en sån här kväll, tjejkväll.

Återkommer senare när jag inte kan sova och ligger och vrider och vänder på mig framför SATC.

Idagens

Nu är jag uppe och sitter och hävar i mig fil. Som tur är ringde min mamma och väckte mig, jag hade glömmt ställa någon klocka över huvudtaget. Nu ska jag alltså till stan för modell-grejen. Ska bli spännande, brukar inte infinna mig på sånna grejer. Efter det ska jag äta lunch, sen bör det av tillbaka till Berga där jag måste handla för middagen. Detta får inte bli försent heller.

PUSS!


Brist på trötthet


Ligger i sängen för att min trötthet har försvunnit på nätterna. Ovanligtvis så är SexAndTheCity på min tv. (Ett avsnitt där Carrie följer med Aidan till Suffern, landet. Samantha hittar självklart en knull-bar granne. Och Big kommer dit.)

Jag sitter även och fyller i min nya kalender jag köpte på Akademibokhandeln här om dagen. Jag köpte den förra året och jag köpte den igen. Den är stor, rymlig, innehåller mycket plats för anteckningar varje dag, två tomma sidor innan ny vecka (där jag skriver ToDo-Lists, inköpslistor, klotter m.m.). Den är mycket bra. När jag ändå var därinne så passade jag på att köpa mig ett nytt anteckningsblock och en riktigt smart mapp. Den har massa olika plastfickor i sig där man kan sortera papper efter ämnena.
 


Imorgon ska jag tyvär upp tidigt, hur fan nu det ska gå?! Jag ska vara på Make Up Institutet klockan elva, vilket innebär att jag måste upp vid åtta eller nio. Jag ska ställa upp som sminkmodell. Får se hur det blir, nyfiken är jag iaf.
Senare på kvällen ska jag laga till lite middag och bjuda över några av mina vänner. Sofia Darrell, Ellen Hallenberg och Clara Helmsjö ska befinna sig hos mig runt sex. Lär bli mycket prat om skolan, vi börjar ju på torsdag. Suck
P U S S !

Fortsättningen på kryssningen





Kryssningen innebar självklart en del shopping också, det är ju jag och mamma som var ute.
Sminket tex. är ju billigare på båten än i land. Jag köpte ett nytt rosa Dior läppstift. KLIPP. Köpte även Lumene's läppstift i en rödare hallon variant, kostade runt sextio kr.
Tur som vi hade så hade Mexx rea. Det blev en elegant svart klänning med underbara band, kostade under två hundringen. Och en pennkjol i en höst brunfärg. Perfekt nu till hösten, alltihopa.
Det var några av klippen. Min moder shoppade lite dukar, någon skål från Marimekko osv.
LOVE SHOPPING..






Kryssning med moder


Här är båten vi färdades med. M/s Galaxy . Flummigt namn

Allt var mycket vackert och vår hytt var jätte fin.

Avslutande resa


Vi ska strax lämna huset för en tripp till Finland. Skönt att komma bort lite och bara få vara med mamma ett tag. Resan tar 24 timmar så det blir ett väldigt kort tag. Jag har varit runt i centrum idag och irrat omkring. Hade en massa små ärenden. Skulle in på bibloteket, in på banken, in på akademi-bokhandeln, förbi Clara, hem till Viktoria. En massa kort sagt. Viktoria hängde med på allt och hjälpte mig få ordning på det mesta. Hann även träffa Jojjo och Elin för en stunds skitsnack. Precis när jag skulle ta cykeln påväg hem, så kom regnet. Det RÅ-REGNA. Jag, Viktoria och Dennis flydde fältet in i centrum, igen. Där satt vi och hängde på fiket tills allt hade lugnat sig.
Hörs när jag är hemma!



Morgonens tidiga

Solen skiner underbart nog idag. Max har precis gett sig av till sitt hem för ta tag i ett avloppsproblem innan jobbet. Jag kämpade mig verkligen upp idag, det var tidigt och för jävligt. På med mjukisbyxor, sockor och ylletröja, sen var jag klar för frukost.
Dagens To-Do-List:
¤Damsuga mitt rum
¤Träffa Clara en snabbis
¤Åka till Helsingfors
¤Möta upp Viktoria
¤Göra sallad
Ska börja med ett Sex and the city avsnitt. Sen är jag nog i bättre form.




Sweet Sweet Summer

Hittade bilder i cameran som inte laddats upp. Jag, Simon, Viktoria, Pelle och Max var på kära Garnsviken. Det var ca två veckor sedan och solen sken som aldrig förr. Vill ha tillbaka den solen och den tiden jag hade kvar på mitt sommarlov. Venedig hatten var givetvis på. FlipsFlopsen var på. Strandtunikan på. Solglasögonen på. Sweet Sweet Summer.
    
  
  

Peaceful Day


Jag tvingade med Max till mormor idag(han har någon typ av räddsla för henne). På ett villkor, jag skulle inte lämna honom ensam med tanten, kan bli pinsamma tystnader. Jag insistera på att det inte gör något eftersom att hon inte ens hör en tredje del av det man säger. Allt gick bra, men det märks att tanten är gammal. Stackarn.

Det har varit en super härlig dag. Skulle beskriva den med dessa ord: Lugn . Familj. Bara-han-och-jag.
Vi låg i sängen till halv två, för att sedan ta en brunch. Dagen fortsatte med en långsam promenad till mormor(måste dit oftare).Perfa.

Har precis krypit ner i en varm skön säng. Max somna precis och jag kollar på SATC of course.

Idag kom dessutom min underbara vän Clara hem,  måste träffa henne snarast. Får  nog svänga förbi henne imorgon  när man har en lucka. Ska nämligen på kryssning med  Mamma till Helsingfors.  Lämnar mitt hem vid  fyra tiden.  Återkommer tisdagkväll. PUSS!
 Jag och Clara förra skolavslutningen.



FamilyDay

Morgonen har precis börjat. Blir en nog en lugn dag idag. Tänkte dra med Max till min mormor idag, stackars tanten får nog inte så mycket besök längre. Efter det så skulle mina bröder och deras respektives komma över på middag.  Kortsagt  det blir en familjedag. Härigt, det var länge sen jag hade en sådan.


utanför mitt hus

Turbolent


Det blev en skakig helg. Det är nu söndag morgon och jag har inte kommit till ro. Brevid mig har jag lyckligtvis my Sugarlove, han har somnat gott och drömmer säkert något underbart. I fredags hade vi lite fest hos Max, mest för att Simon hade kommit hem på permis. Det blev en kul kväll med incidenter av olika slag och fylla. Simon blev itryckt en ÅTTA, 80% -sprit-shot av mina kära pojkvän. Han svalde hela i ett nafs och sen var han på bena. Simon medverkade tyvär inte ikväll, han hade för ont i huvudet m.m. Det blev en hård natt för stackarn.

Måste försöka sova nu. Det är tydligen en dag imorgon också. Puss




Max hemma hos Jojjo på någon fest, ett tag sedan. Singstar i högsta hugg.



Sovandes


Världes skämmt. Max har tagit en bild på mig när jag sover. Jag ser ut som en tappad 5 åring.



bjuder på den


Fredagkväll


Håller på att göra mig iordning för kvällen. Min kära vän Simon kom hem sent inatt efter ha varit 2 veckor i lumpen. Han har fått sin första permis som givetvis ska firas med oss. Så det blir öl hemma hos Max ikväll. Vi träffade honom hastigt nu i eftermiddags när han berätta lite kortfattat om sina veckor, ska bli kul att höra en fortsättning ikväll. Han måste tydilgen gå upp vid 6 varje morgon och slutar vid 22-tiden. Man får inte dricka. Det stinker svett överallt. Undra om jag verkligen sklle klara en såndär sak? Föresten så får man tydligen inte ha porr-tidningar där, är det inte konstigt? Inte för att jag skulle strida för att få ha min "Rapport" där, men ändå. Vissa vill väl? Löjligt iaf. En kille hade tydligen blivit av med sin Slitz, tillhör det verkligen porr? Det är väl inte bara nakna brudar och 2 meterORGAN i blaskan. Hmm.. Måste fråga vidare om detta ikväll.




Gokväll



If Only..


Finns det något finare?



"He loved her like there was no tomorrow"!


Älskar citatet.


Smink som bli ditt gratis?!


http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=15592



Hittade en rolig sida där man samlar poäng för att sedan få hem gratis smink. Det är lite som Gratisbio fast med smink. Verkar inte vara jätte svårt. Sen får du hem presentkort på Kicks. PERFEKT!
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=15592



Pay it forward


Jag kom fram till att hur det än var så får det inte sluta . Undra om andra tänker likadant. Tydligen inte. Många gamla minnen väcks upp när jag ser på film. Många bra, för bra. Många som var skit en viss tid.

Jag såg en film med Max idag som alla borde se. "PAY IT FORWARD". Haley Joel Osment har huvudrollen (Lilla söta killen från AI, Forrest Gump, Sjätte sinnet) i filmen. Han får en skoluppgift om att göra ett försök till att förbättra världen på något sett. Han tar saken på ett stort allvar och kämpar tills det verkligen ger resultat. Han har det det inte så lätt där han bor med sin mamma(som är alkolist och har 2 jobb att sköta). Filmen slutar riktigt sorgligt och jag gråter (as usual).

Filmen fick mig iallafall att verkligen börja tänka på att en dag kanske det är försent. Tänk att vakna upp och få veta att det är försent. Alla borde bli påminda . oftare .





dödens död




Vad skulle jag vilja göra om jag bara hade en dag kvar att leva?
Vad hade jag prioterat?







Hösten påväg?



Vaknade av att det var kallt. Sträckte mig efter täcket. Täcket bestod barar av lakan, eftersom att det var olidligt varmt förra veckan. Tryckte mig tätt emot max. Han höll om mig. Det blev bättre. Är hösten redan påväg?

Det har regnat för mycket nu på några dagar, så man börjar ju undra.
Känns som att sommaren gick för fort oavsett. Min dumma-piss skola börjar snart och jag är inte på för fem öre. Har försökt att ignorera skol-tanken men den bröjar bli svårt nu när de skickar hem alla "Hej och välkommen till en nytt skit-år på Cyber!"-papper. Ett sista tungt år i trean. Ge det sista man har. Vad händer sen då?!

Skulle ge mycket för att ha sommar ett bra tag till. Eller iallafall ha lov 1-2 veckor till. Är det för mycket begärt? Jag börjar på torsdag nästa vecka (14e). Den dagen närmar sig lika fort som smör smälter i solsken.
Det har varit en jäkligt bra sommar iaf. Mycket har verkligen varit på topp! Saknar fortfarande vissa bitar av mitt pussel.


Bilder från en vinter/höst promenad förra året




How proud, is much proud?


När stoltheten betyder för mycket. Vilken jävla stolthet?




Eva och frisyren


Visst ser hon ut som ett oskyldigt rådjur i den här frisyren? Söt men lite för.. jag vet inte. .

Den nedre bilden är nog iaf den finaste på denna tös!

HEMMA!


 
Nu är jag bara hemma. Skönt på sitt sätt. Har blivit en hel del resande, men nu blir jag nog hemma ett tag. Regnet har tagit över det underbara sommar-sverige. Vad gör man då?
Jag har kollat mycket på film. Batman the knight, Paranoid Park, Kejsarens nya stil, Wanted, SATC, Catacombs ( eller ngt, läskig film. Pink var med! ) osv. Vissa bra, vissa mindre bra.

Max började tyvär jobba nu i måndags. Synd vi som haft en sån mysig vecka ihop, hade gärna haft en till. Då hade vi iaf tur med vädret!

Idag vet jag inte vad som händer i regn-sverige.
Ligger och saknar en vän.

RSS 2.0