Bort igen

Det var en härlig resa med ett underbart väder. Mer om den kanske man får höra senare. Nu ska jag iallafall packa en massa grejer. Ska nämligen ut till Vaxholm för en tält-övernattning med kubb och kröka . ÄLSKAR SOMMAREN

Kryssning

HEJ . OCH HEJDÅ.

Ska på kryssning med Maxen och päronen nu. Kommer på torsdag morgon. PUSS



det blir inte så exotiskt. det blir tallin


Den som viskar..


Jag och Max hade nog en av de mysigaste dagar vi någonsin haft igår. Trots att jag var sjuk. Han pyssla om mig och var hur söt som helst. Vi låg hemma hos HELA dagen lång. På kvällen såg vi en spännande och bra film. "Den som viskar". Svensk. Thriller. Sekter. Mord. Pedofiler. Poliser osv. Den var uppdelad i två avsnitt. Förmodligen för att den var så lång. Antingen har den sänts eller ska den sändas på Svt. Faktiskt en av de bättre svenska filmer jag sett (efter Svensson Svensson, Sunes Jul / Sommar ) .

Idag ska jag på picknick inne i stan med Ellen och Clara. Det behövs en del prat och så ska det bli.



H som i helgen

Vilken helg?!   ...      pust.
Skönt att den är över med allt sitt tillbehör. tårar. sjukdom. kärlek. hat. glädje. bråk .
Orkar inte skriva om det. vill nog inte heller. Har blivit en hel del kröka. Lite för mycket kanske.

Jojjo och jag på en fest hos henne själv.

Carin Wester



Kan inte sova. Ligger och kollar runt på lite nyare kollektioner bla. Carin Westers nya som jag nog gillar mest. Höst/Vinter kollektionen innehåller lite tråkiga färger som alltid enligt mig, men den har så mycket annat härligt. På korten har tjejerna en jätte fin stil. Skulle säga äldre, stilren överklassdam. Härligt. Stora pärlhalsband. Hög midja. Yviga frisyrer. Stora kragar.
Nedersta bilden är min absoluta favorit. Mycket vacker och säker.




Kvällsdopp.

Nu ikväll blev det ett unerbart litet dopp. Jag, Viktoria och Lina åkte till Dommarudden för att bada. Det var kallt men så himmlans uppfriskande. Vi va i riktigt länge, simmade ut till nästa brygga, hoppade därifrån flera gånger osv. typisk sommarkväll. Man kan göra precis hur man vill och natten är ändå bara barnet. Kan det inte alltid få vara så?

Ska föresten börja lägga upp lite gamla pics jag hittat i hårdisken vart eftersom. Have fun and enjoy it!


En rolig tjej kväll hos Clara för ett tag sen, ett bra tag sen känns det som. eller?




Tegel, bra eller DÅLIGT?


Igår var vi på tegel, igen. Det var mycket folk.
På middagen innan frågade mina päron:
-Vad det var för folk som brukar befinna sig på Tegel?

-
RÅ-SINGLAR, generellt. svarade jag.
Vad är en RÅ-SINGEL?
-En singel som verkligen lever upp till att vara singel.


Alla som är där är i 18 års åldern. Nyfyllda. Tjejer och killar som kommer från SBN, The Wave och andra kletiga tillställningar, tar sig an dansgolvet på krogen. Tjejer t.ex. tar sig på brösten, gnider hela kroppen mot en as packad kille(som inte kan dricka)-som sedan leder till värsta sliskiga fyllehånglet på dansgolvet. Det hela känns lite omoget. Sånt förekommer inte(iaf inte i lika stor mängd) på krogar med högre åldersgräns. Varför ens stå där och hångla mitt på dansgolvet, varför flyttar man inte på sig? Hur kul är det att stå där mitt i smeten och bli knuffad överallt, kan knappt röra sig, svetten rinner, OCH FRAMFÖRALLT DU SER KNAPPT PERSONEN DU HÅLLER PÅ MED?

Detta är ett kapitel jag knappt förstår mig på( kalla mig gammalmodig om du vill, i dont give a fuck). Längtar till andra ställen. Södermalm igen?


Bilder från förra förkröket hos mig innan Tegel.




A touch of summer!







Ska ut i solen nu. På med favorit oljan!









Min Lill-Lördag


Det har blivit en slapp dag fast ganska händelsrik. Jag och pappa övningskörde sen mötte jag max efter hans jobb. Nu är vi hemma hos mig och har precis grillat. Ska ut nu på Tegelbruket i Täby igen. Blir nog kul, var ganska många som skulle dit. Ska över till Max och förkröka lite. PUSS!



Igår 22/7


Det blev inget skansen igår. Det blev en film-kväll. Min pappa har länge tjatat om den oscars belönade "No country for old man" så vi såg den igår. Jag Viktoria och Max satt hemma hos mig med chips och dipp och myste/mös(?). Jag tycker filmen var bra, annorlunda och bra. Men usch vilken läskig man som var med. Det  här var verkligen en skräckinjagande , mystisk,  opålitlig,  oberäknelig, konstig man med sina principer. Han hade en obehaglig röst också. Utseendet behöver jag inte nämna. USCH.


Efter filmen drog jobbarna hem (V+M) och jag for till CLARO. Där vi jag bjöds på mat och vi fika. Vi skulle sova i det super härliga muminhuset som står på hennes tomt. Det är en speciell mys-koja-kännsla när man ska sova där inne. Hur härligt som helst! Det gör vi minst en gång per sommar och denna gång var den första, förmodligen inte den sista. Vi låg och kollade på gamla bilder från min hårdisk.  Som jag lägger upp vid ett senare tillfälle. Det var min gårdag. PUSS!

Ta mig till en stuga i skogen..



Jag läser en bra bok just nu. Den är lånad från bibloteket. "Ta mig till en stuga i skogen" är namnet på boken. Den har en ganska ovanlig handling, enligt mig( ken bero på att jag inte läst så  många böcker). Killen i boken lider av någon typ av paranoia (det framgår inte tydligt, men man förstår) vilket innebär en hel del sjukhus besök. Där han berättar om varför det blivit som det blivit. Han berättar dåtid och det är mycket intressant när han håller på med en älskarinna, droger och tunga fester trots att han har familj.
På baksidan av boken står  ett av de första samtalen med läkaren:
-Berätta hur du hamnade här, sa läkaren.
-Det var LSD och kärlek som gjorde det, sa jag.
-LSD kan jag förstå. Men vad har kärleken med det hela attt göra?
-Kärleken gör en minst lika galen som LSD, sa jag.

 
Så sant så sant. Man kan nog göra vad som helst!


 

Roses..

Fick två röda rosor av min allra käraste Max igår. Han är för söt. Rosorna står i mitt fönster nu i en snygg blå vas. Det ser lyxigt och fint ut. Alla tjejer borde få ha en pojkvän som ger henne så vackra rosor ibland. It makes the day!

Morgonens början

Har nyligen börjat om på min favoritserie SATC. Säsong 1. Carrie och Mr. Big har precis haft sex för första gången, innan deras date. Allting är så nytt för dom och det är underbart att se på. Avsnittet heter "Secret Sex". Är det okej med Sex before date?..

Idag var en Allsång på Skansen inplanerad men bristen på pengarna är för stor nu i sommar tid. Det får nog helt enkelt bli en picknick någon annan stans. Det var ju ändå sämst artister där idag undantag för Veronica Maggio. 120 svenska riksdaler för att bara vara där någon timme, utan att hinna se på björnarna?! Inte rätt.

Vi kan inte vara där före 7 iaf, eftersom Max och Viktoria jobbar. Men något ska det bli iaf, inte så dyrt bara.
Ska masa mig upp för brunch nu..
PUSS!


Rött..


Om man tittar på flickan på bilderna så är mitt första intryck vacker, men mitt nästa är ledsen. Hon ser ensam ut. Rödhårig och söt.
Bilderna är från en gammal Elle tidning, men jag fastnade för dom. Speciellt andra bilden. Fin i håret och fina kläder. Sminket passar ganska bra och blicken ser vedjande eller kanske frågande ut. Men det är nog just det röda håret som är lockigt och fluffigt, som är vilt och vågat som jag gillar allra mest.


fundering



Sitter och funderar i min väntan. Brorsa nr 3 kommer över idag, snart. Med underbar familj och hela rasket. Det bjuds på fika och vi spelar säkert lite spel, med tanke på att vädret verkar ostabilt. Mys-Pys.

Mycket surrar i mitt huvud. En av sakerna är att Max har sin semester nästa vecka. Men vi har fortfarande inte bestämmt var vi ska. Blir Göteborg med Liseberg, eller Skärgården med mys, eller camping med tält? Detta börjar bli grymmt frustrerande eftersom han får semester på fredag. Vi vet helt enkelt inte hur vi ska göra. Som sagt, utomlandsresan blir nästa år. Pengarna är för begränsade. Vad gör man? Kryssning har varit ett förslag, men tänk om man då också hade åldern inne?!

Detta måste vi ta ytterligare en kik på idag. Göteborg ligger nog närmast i hjärtat, men problemet är ju boendet. Hotell priserna behöver jag inte gå in på per natt. Vandrarhemen ligger på runt 300 och uppåt per natt vilket är billigare (men har man precis sagt upp sig från sitt jobb, och har ungefär 1000 kr att röra sig med, så blir detta mkt!!). Jag sitter optimistiskt och väntar på toppen erbjudandet, det som ska vara hyvsat billigt och tar oss till något exotiskt paradis.

Hur som helst var det en av mina irriterande tankar i dagens läge.





Kan han bli bättre?


En sån här kille utgör sig tydligen perfekt på kort. Behöver man förklara vad det är man gillar eller är det för uppenbart?!



Helgen och Helgensslut

Det var hårt i några dagar där. Slutade lugnt och mysigt iaf.
Vi var hemma hos Ellen Hallenberg i fredags och festa på. Det var en hel del roligt folk där, roliga, skumma, härliga och vågade. Kul kväll som slutade med nattbuss hemåt. Självklart förbi Odenplans donken, *obligatoriskt*.
Dagen som följde så var jag med Max och hann med en stunds gråtande hemma hos mig. Slutade med bio i Kista. "Jiddra inte med Zohan", rolig och speciell film.
Dagen till ära har inneburit mys med familj och med några vänner. Saft och bullar.


Kortfattat och slut från mig. orkar inte



omöjligt

Kan inte sova. Fucking unbelivebööl . PUSS


Tegels Nattklubb.

Igår var vi ute på Tegel . Det blev en rolig kväll med mycket dans. Jag, Jojjo, Clara, Lina, Sofia, Dennis, Max, Peter och Pelle var där tillsammans. Det var lite förfest hemma hos mig innan då även Viktoria var med, vi sjöng lite SingStar och drack vin(iaf jag). Det var länge sedan jag var ute på krogen så det var mycket underhållande, hade dessutom aldrig varit på tegel. Stängningen var vid 2tiden då begav oss hemmåt. Får se vad denna kväll har att bjuda på. Ring mig ! :D




Morgonen



Jag har vaknat nu. En massa ringande nu på morgonen. Det ryktades om sol så jag tog mitt pick och pack, dvs. Hawaiian Tropic oljan, Cosmopolitan, Elle, boken (Ta mig till en stuga i skogan), solglasögon, 1 liter vatten och sist men inte minstmin bikini. När jag kommer ut blåser det som aldrig förr. Visst, det var sol. Men det där går ju bara inte att ligga i. Usch! Fick bli en brunch inomhus istället. Stekt korv med Bulgur. Lite torrtoch tråkigt men med Godmorgon josen till blir allt bra.

Vad ska det bli av denna dag? Det här är en dag som kan sluta nästan precis hur som helst.



Ligger brevid ...

Ligger brevid min käresta. Han sover tungt och pratar i sömnen ibland. Så söt. Skulle kunna ligga och pussa på honom i flera dagar utan problem. My LoveSugar <3


Dagen har i övrigt varit ganska slitsam. Det började med en alldeles för sen uppgång. Viktoria hade redan dragit till jobbet och jag kom på i all min hast att jag visst skulle till stan idag med Clara för att lämna ut lite cvn. Stressigt blev det. Men efter att ha GÅTT ( bussarna går ju inte. strejkfan) runt dit vi skulle så blev det picknick med Fia och Ellen Hallenberg. Självklart blev det Sandys till. Picknicken ägde självfallet rum i ... HUMLAN.

Sen gjorde jag något jag faktiskt aldrig gjort förr. Jag sa upp mig. Jag gick till mitt ur usla jobb (Teleperformance), och gjorde slut på min tid där. Jag hade ju faktiskt tagit semester därifrån i 5 veckor, men nu när jag skulle börja igen, fanns verkligen inte orken. Det var iallafall en stor lättnad att slippa det där.

Är alltså utan jobb nu. Men tro mig, jag söker. Jag är absolut inte kinkig på jobb (om det för tilfället inte heter Teleperformance). Någon som vet något?! DESPERAT.

Time to sleep <3



Atonement

Igår var det film med Viktoria. Underbart. Vi såg en typisk tjejfilm ( men åå vad alla killar också borde se den!) Försoningen. Vi grät och grät återigen. Vi är nog ganska lika i film-smaken. Fin film med ett härligt djup. Vackert.




My dream closet..


Jag sitter och filar på min drömm garderob. Det är självklart en Walk-in variant och den ska vara så där underbart tjejig. Massa söta detaljer. Galgarna ska matcha varandra. Söta hängare. Men det viktigaste av allt, det ska vara ordning och reda i mitt "pleasure-room". Jag skyller nämligen min nuvarande röra på att jag inte har någon bra stans att ta vägen med allt. Är så himla trött på att kasta in alla väskor i garderoben, skorna i lite lådor här och där. Skulle vilja ha allt framme, så man kunde se på de fina verken. Man har ju köpt sakerna för att de är fina och man tycker om dom, inte för att de ska ligga nerslängda på mitt golv (vilket allt för ofta gör). Skulle vara så underbart att bara få ha ett speciellt rum där man kunde få ha allt det där framme. Allt man tycker om. <3

Problemet är väl bara min ekonomi och mina päron. Vet inte hur sugna de är på att göra om mitt faktiskt stora rum till 2 små, för att ena ska bli FET GARDEROBEN. Får ta mig ett snack med mina förmyndare. Man kanske kan önska sig en sådan sak i födelsedagspresent? Men vem vet när jag flyttar. Jag kommer aldrig vilja lämna min garderob om jag får till en.. tänk om jag blir en sån där 40-åring som bor hemma?! Sorgligt. Så får de ej bli.

Detta måste funderas vidare på. PUSS






Den andra bilden från höger, är min favvo. Den ser så GUDOMLIGT fin och söt ut.




MorgonTröst


Denna morgon. Vaknat ovanligt tidigt. Med tanke på när jag gick och la mig vilket blev alldeles försent. När mina batterier dog ut på datorn, vände jag mig till min Cosmo tidning som har förblivit orörd. Efter att ha plöjt igenom denna, blev det förra nummret av Elle. Framåt halv 4, måste jag somnat i tidningen. Vaknade med lampan tänd, tidningen över mig, tv´n på..

Mamma och pappa kommer in i rummet. De säger att de ska till St Görans med pappa. Han ska ju göra en ögonoperation idag?! Laser tydligen. Hade ingen aning om det. Stackarn. Usch vad obehagligt. Märks att jag inte är hemma så mycket. Måste bli ändring på det. Igen.

Ska upp och äta frukost nu, i denna tidiga morgon. Vad ska man göra så här tidigt?

GodMorgon!




Style By Stars



Har inte somnat (inte ens försökt). Hamnde istället på stylebystars sida med underabra klänningar. Och visst är de fina? Funkar delvis, vardag men framförallt på fest. Den översta är otroligt sommrig och fräsch. Den rosa med rosetten skulle vara utmärkt på fest. Den längst ner är ju verkligen hur söt som helst. Det är något med det marina,jag inte kan sluta älska. Det bästa med dessa klänningar är att de faktiskt kostar under 500-hundringen. Förstår egentligen inte varför inga av dessa inte redan finns i min garderob..? Men jag är nog mer av den gammelmodigasorten, där jag helst vill ta på den innan jag köper den. Jag vill prova den flera gånger om, kolla kvalité, vela ett tag, och helt enkelt känna efter först.




Skönt och grönt

Kan inte sova. Ganska konstigt med tanke på en "hård" dag igår. Den började med in-oljning på Max balkong, ut i bara underkläderna. Vi drack en White-Rusian som stabil frukost. Hungern fanns inte i hettan. Men när den väl kom petade vi i oss lite krubb. Dagen fortsatte långsamt, var lite seg från dagen innan som inkluderade en hel del champange.

Senare blev det iallafall fest. Mathilda och Malin fyllde 18, så det blev partaj där borta i skogen. Mycket folk var det iaf. De flesta var glada i hågen och levde livet till max. Vilket även Max gjorde!! Haha. Internt. ( tänker inte skämma ut han mer, puss gubben!)

Min underbara väska blev drabbad av en halvliter vin igår. Klant-arslet jag nu råkade vara, stängde tydligen inte igen korken på vinet som dracks. Suck, vad gör man? Det är inte direkt tvättmaskin-vänligt, men den stinker vin.

Ska göra ett tappert försök för att sova nu igen. Puss!



oskyldigt





Någon gång får jag nog en smäll för dessa bilder,men det är det värt. Tänk va oskyldiga dom är. Den tiden. Inget dummt man gjorde och livet lekte helt ovetandes. Vad man har förändrats. Vad dom har förändrats. Bara utseendet kan ju disskuteras. Men insidan på alla har defenenitivt tagit en vändning. Some good, some bad. Men så är det väl med allt.




Underbara Gårdag




Igår var en underbar, solig dag. Det blev självklart en picknick med goda vänner i Humlan. Det var länge sen man träffade Fia, så det var ett kärt återseende. Dessutom fick jag tillbaka min efterlängtade kamera. Så det blev några pics. Jag åt självklart Sandys, och de övriga åt sallad. Vi spelade lite Brännboll, vilket var ett hilma sjå, när jag och Ellen Hallenberg var ensamma i vårt lag. Vi mot rubb med andra ord. Jag och Clara försökte senare värva med fler i detta spel, tyvär var ingen riktigt på. Trots att vi frågade alla typer av folk. Bikinisolande tjejer, Ensamvargarna, De utländska, Stekarna, Norrlänningarna och sist men inte minst Jobbarkillarna. INGEN VILLE.

Efter några timmar bar det iväg hemmåt med glatt humör och glass. (Trots den rå-äckliga ersättningsbussen!!) Kolla LAMPORNA, de har nog inte fungerat sen 50-talet.


Efter detta träffade jag Max som hade en idé för kvällen. Vin, ost, kex osv. Otroligt mysigt blev det hos honom på balkongen med täcken, kuddar och ljus.
Puss!


Humlan i dess sommar


Har idag för andra dagen i rad suttit 2 ggr i Humlan, på EN  DAG. Givetvis var detta med clara. Vi träffade idag till skillnad från igår en annan kär vän vid namn Ellen Hallenberg (gillar efternamnet skarpt, så det måste nämnas). Det var roligt att ses, var väldigt länge sen. Fanns en del att prata om.

Senare på kvällen när jag och Clara besökte denna park träffade vi ett fotbolls-spelande gäng. De slogs sig ner vid oss. De hade druckit och det märktes. De gick natur och det märktes också, (förstå mig rätt). Dessa grabbar bjöd på 80% sprit i små "toalett-muggar" ( ni vet sånna som finns gratis på handikappen!) Vilket gäng detta var, så olika man kan va. Några stank det bonde om..

Hur som helst så disskuterade vi drinkar eller groggar. Vad är en drink och vad är skillnaden på en grogg? Bonde nr1 tyckte att det berodde på innehållet, saknades det något (t.ex lime.. ) så var det bara en grogg. Alternativet från Bonde nr2 var att de berodde på vad man drack det i (alltså t.ex. glas, mugg..) . Det blev ganska intressant att första bonden tyckte att man kunde ta en drink i små plastiga gratis muggar?! Det tycker ju nämligen inte jag. En Cosmopolitan i en mugg, vet jag inte riktigt om jag skulle säga att det var en drink.. Det blir en grogg. Men blandar man denna Cosmopolitan hemma i ett ordenligt drinkglas, then we talk.



Puss!

 

Are you ready - I was born ready


Gone Baby Gone

Ligger i min säng idag. Spenderade gårdagskvällen med kära vänner och film. Filmen hette "Gone Baby Gone". Filmen handlar till stor del om kidnappning och droger, ansvar och orättvisa. Jag skulle säga att filmen är bra. Det kommer upp några intressanta frågeställningar, är det okej att döda någon som bara är problem? Alltså skulle de vara okej att döda t.ex. Hitler, Usama osv. bara för att de är onda, bara för att de orsakar smärta och lidande hos folk? Den goda sakensskull? Eller i en "mildrare" grad är det okej att kidnappa ett barn från en mamma som missköter sin roll som vårdandshavare, som bokstavligt talat inte bryr sig om sitt barn? Alltså kidnappa barnet så att det hamnar i en bättre familj. Om mamman bryr sig mer om att ta sitt kokain och sitta på krogen och supa ner sig än om sin lilla flicka. Så tycker iaf jag att det är rätt att kidnappa ungen, FÖR DEN GODA SAKENSSKULL! För att ungen ska få ett bättre liv, förmodligen.
Det kan tyckas vara fel att ta ifrån en mamma sitt barn, men i vissa fall ^^ , så tycker jag att det är okej. Har man tagit på sig föräldrarollen så ska man också fullfölja det. Kan säkert vara lätt för vissa och svårt för andra. Men hur som helst ska inte en 4-årig liten tjej (såg så himla oskyldig ut!!) , med en sådan mamma inte behöva vara med sin mor (enligt mig! Skulle vara kul att höra om ngn annan fundering..)

Viktoria sov över hos mig. Vi hade otroligt roligt. Vi picknickade i mitt rum, mitt i natten. Ballerinakakor och grejer. Vi hittade för ovanlighetensskull två felgjorda ballerinakakor?! Det är inte så ofta man gör det, två kakor var felvända. 2-hål-lock var upp-och-ner på en chokladbotten.. skummt var mycket.




Puss!




Sex And The City



Jag har sett världensbästafilm. Eftersom jag är ett stort fan av SATC föll det naturligt att detta var bra. Men det var inte bara bra. Den var bäst. Tårarna rann faktiskt stort sätt genom hela filmen. Jag kan vara väldigt blödig när det gäller film, men det här var nästan pinsamt. Vad som än hände, föll en tår. Det var jag Max, Viktoria och Dennis som var.. Men de tyckte KONSTIGT nog inte att filmen var speciellt bra. (Min teori är att dom nog inte förstod hela magin i filmen . HA!) Den får lätt 5/5, fem solar, fem stjärnor, you name it!

Puss!




Hemma.


Sitter inlindad i hans täcke hos honom. Han åkte till jobbet för ett tag sen. Vi gick upp vid 6. Nu kan jag självklart inte somna om . Har redan duschat, ätit yougurt, dricker te. Det är så lugnt att vakna upp här jämnt, ett lugn man aldrig riktigt får hemma. Nu sitter jag här iallafall med hans kopp i min hand.

Skönt att vara tillbaka. Har rest en del nu på lovet. Örebro, London. Dalarna. Finally hemma. Blir hemma nu ett tag iallafall. På obestämd tid. Nu ska här träffas vänenr och bekanta! Om jag inte ringer, ring mig då!

Puss !!





RSS 2.0