Länge sedan

I helgen har jag gjort saker som jag inte gjort på länge, Bra eller dåligt?!
  • Shotat shotsbricka
  • Liftat 
  • Träffat den falska lilla slynan *
  • Fixat en taxi för halva priset
  • Ätit en mosmeny på statoil
  • Dammsugit
  • Träffat Arvid + familj
  • Sjungit Singstar
  • Blivit bjuden på drink av helt okänd man
  • Dansat som en tok
  • Förlorat i biljard


Moi igår på nattbussen

Amy Diamond har underbett..

Hey!
Jag hinner fasiken inte skriva längre. Har för mycket göra överallt och tiden som blir över vill jag ju spendera med nära och kära. Veckan känns fullbokad.



vinterns snabba start


Vita små tussar från himlen faller. And it really rocks my world

Årets sammanfattning av fotbollen..

Kollar just nu givetvis på fotbollsgalan. Pelé står och pratar, han börjar se riktigt gammal ut.
Jag hoppas på Zlatan såklart!


Sjukdomshelgen

Jag har legat hemma exakt hela helgen i hopp om att börja må bättre. Lite bättre har det blivit, men inte perfekt, som jag vill. Jag matar i mig vitamintabletter, te, Fishermansfriend, vatten (ngn med fler ideér?) . Jag har fan inte tid att vara sjuk, har ju prov hela tiden, missade Filosofiprovet i fredags.

Jobbig känsla, att inte ha tid att vara sjuk. Jag kommer ihåg i åttan eller nian, där man bad om att få vara hemma, och struntade i att gå om man var lite krasslig. I dagens läge går man ju till och med om man har feber, nästan. Nu känner jag att jag förlorar så mycket själv om jag är hemma. Förlorar mer än vad jag vinner.

Imorgon ska jag gå, måste jag gå. Jag har matte C prov + att jag ska göra Rättskunskaps arbetet med Ellen efter skolan. Can't miss it.


Jag och Clara i kärlekstunneln för ett par år sedan.

Nationellt och Ökänd börsman


Kom ganska nyligen hem från nationellaprovet. Det gick nog ganska bra hoppas jag. Jag skrev en debattartikel om miljön, och vi människors påverkan på den.
Jag blev klar vid kvart över elva. Då hade säkert hälften gått, vi hade tid till klockan ett.
Det var nog det flammsigaste nationellaprov jag någonsin gjort, eller prov över huvudtaget. Jag satt längst bak med Una och Clara. Vi hade utsikt över alla, såg vad alla gjorde. Vi åt godis och delade på skämmt.
Claras förblindande kärlek till en business man från ******** kom fram. Satsa på aktie- och börs snack, så har du han! Good luck for you my friend.


Bild som är tagen för ett par veckor sen, då solen fortfarande fanns..


Tittar just nu på scrubs, i brist på annat

Kröp nyss ner i sängen med datorn (brist på annat, hint!). Viktoria kom över till mig runt tio tiden. Vi har spelat kina- schack och flammsat runt. Viktoria drog på sig sig sjal och gjorde en sketch (?) som ung muslim, jag låg på golvet och kved.

Imorgon är det nationella i svenska. Säkert ganska lätt, bara tidskrävande. Men det måste fan gå bra, med tanke på  vad som hände med förra. Hej å hå, ska gå!


handen ser muppad ut..

We love Kate Moss



Hur snygga som helst är några av de senaste kläderna från Kate Moss kollektion från Topshop. Den första klänningen är underbar, classic och vacker. Figursydd med fin urringning. VILL HA. 

St.Eriksgatans palats





Igår var vi och spelade biljard. Biljardpalatset, St.eriksgatan. Hade aldrig varit där förut, men det var grymmt bra. Inte
så dyrt heller som det lätt kan bli. Vi tog en öl i baren innan vi fick tag i två bord. Jag och Viktoria råkade tyvär utför ett bråk med fyra stora män som var ohysade, fulla och respektlösa. De hävdade att vi var på deras bord, sen var det igång.

Efter det blev det en hyvsat tidig hemgång. Det slutade med att vi satt och spela UNO och kinaschack hemma hos mig.

Får se vad som händer idag.

Eldigt och kattigt



Hysat risig bild, men har helt enkelt inte tagit så mycket kort på mig i nya håret. Bilden togs idag med min suveräna mobilkamera. När folk har kommenterat håret, så har det låtit olika. De har sagt att det ser bra ut. Men sen har kommentarerna skildrat sig, vilken hårfärg jag egentligen har. Jag har själv börjat undra. Min förra var enkel, blond. Den här är svår.

Brun. Röd. Orange .ljusbrun. Guldig. Mörkare blond. Eldigt. Kattigt. Varmt. Mysigt.

De flesta har svårt att bestämma sig. Den konstigaste kommentaren var nog från en lärare. "Det är liksom brun-orange, som en katt. Många katter har sån färg."

Min frisör sa något om att "vi testar någon ny färg som vi nyligen fått in, de nya pastellerna". There we are. Mer vet jag nog inte.




Gnistrande

Det var en gnistrande vacker morgon imorse. Solen sken, frosten låg på marken och det var riktig höst-kyla. Naturligtvis var det också halt när jag begav mig joggandes ner till bussen. Hoppas ingen såg mig, det måste sett roligt ut när jag gång på gång försökte fånga balansen i nedförsbacken.
Och Bron, varför bygger man en uppförsbacke och en nedförsbacke på en bro för!? (DET BLIR JU PISS HALT) Det åker ändå bara kanoter och små motorbåtar där...


Valvakan

Jag sitter fortfarande uppe och kollar på valet. Det är faktiskt spännande, så himmla självklart är det inte. Tror jag ska försöka sova nu, ska ju trots allt upp runt sex. Hoppas ju iaf självklart på surf-killen Obama!



Klockan är nu runt tre och gubben vid datorn på Svt 1 är helt upphetsad av hur spänningen tar vid.



Flamms-Tisdag

Har varit en lång dag. Som vanligt var jag rå-flammsig efter 13.00. Det börjar alltid på italienskan med Ellen. Sen träffar man klassen på mentorstiden, brukar vara högst undeållande. Sen blir det håltimme, då jag total flippar. Jag "hänger" väl mest med Sofia och Tim den tiden men det kan även vara någon mer spillevink. Sen är det Sam B, vilket förmodligen också är flammsigt (som idag). Då tillkommer även Zea som är en kulprick. Vilken dag, va?


Bild tagen igår

Blondie..

Dagen har varit lugn och skön. Jobbigt med matten imorse.

För er som inte visste eller har sett det så var jag ju hos frisören i fredags, och visst blev det en ändring!? På bilden nedan har jag visserligen mössan på mig, men det känns som en stor skillnad, med tanke på att jag hela mitt liv varit blond. Jag har skiftat från mörkblond till ytterst ljusblond, men nu ett steg nämre det bruna hållet. Jag känner mig pretty nöjd i alla fall.



Det var det lovet.



Det var det lovet det.
Imorgon börjar skolan, igen. Riktigt tråkigt och jobbigt. Helgen har varit blandad igen. Gråt. Skratt. Dricka. Dans. Sovande. Var iaf ute i lördags med tjejerna, vi var på huset i gamla stan bland annat. Drog vidare till ett mer low-class ställe som Viper, men visst hade vi kul. Söndagen har mest bestått av sömn och mys.

Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Sitter hemma hos honom och gör precis ingenting. Känner mig stressad av olika saker, att jag borde gå, att jag borde gå upp ordentligt och massa saker. Men just nu orkar jag inte. Får fan se när jag pallrar mig upp.
Gårdagen blev som den blev och slutade med själmordsfilmen The notebook. Så oerhört sorglig, vacker film. Jag gråter floder nästan hela filmen, för att inte tala om slutet. Tycker man att Titanic är sorglig så är den pinuts jämförtvis!


RSS 2.0