Dagen före dagen

Jag har trevat runt länge i mina mjukisbyxor och gått sminklös. Det har varit skönt och avslappnande. Skönt med lov.
Men nu är det slut på allt slappande, jag ska in till stan och ta en fika med min goda vän (jag har kjol och smink).  Imorgon är det frisören för en gångsskull. Det är sällan jag befinner mig där, men imorgon så. Ska passa på att sola och träna också. Blir väl kanske utgång senare på kvällen, I hope!



TAPPADE SJÄLAR

Veckan efter veckan

Clara kom över idag igen. Vi gjorde i ordning lite middag för ikväll. Vi satt och disskutera allt vi har att göra. Vi kom på att jag kommer få ett jävla helvettes nästa vecka IGEN!?

Måndag - Matte C
Tisdag - Största rättskunskapsprovet. SAMT nationella-muntligt tal på 5 min
Onsdag - Etik och Livsfrågor första provet för terminen!
Tors-Fre - Relativt lugna, I hope. Ellen sa något om Italienska också..

VARFÖR HAR MAN TVÅ FET PROV PÅ SAMMA DAG? VILKET SKA JAG PLUGGA INFÖR?!
Med tanke på att Tompa har det ena så är det väl kört. Han är omöjlig. Ingen vet vad vi ska ha prov på någonting mellan 80 sidor.. I´m screwed



24 Jan 2008

Vackert

Det enda


Såsom man flyr från den älskade,
inte orkar förtäras i ett, i ett,
så har jag flytt från havet.

Men snart kommer tiden, då jag måste dit igen,
sitta vid havet och veta,
att det är det enda på jorden.
Och såsom till sist allt liv är förgäves,
som man lever allena
utan den älskade,
så vet jag,
att dessa soliga dagar i skogen
och denna fågelsång, som jag lyssnar till,
skall jag genast ge upp för ett stråkdrag
av vinden från havet.

Trots allt det liv jag kämpar för och ber om,
är detta ändå, vad jag innerst ville:
att kasta allt, som är av egen vilja,
och sjunka ner och dö som våg i havet.
Så kan jag längta efter denna vila
som älskande till kärleken.
Liksom en klädnad, främmande och lånad,
ville jag lägga ner det liv jag levat
och finna vägen hem på havets stigar

Hur blev livet så litet med ens?
Jag lutar mig ut genom natten:
ur rymdens skål
dricka vi båda
samma tunga dryck
av undergång.


Ebba Lindqvist 1949 Labyrint



BigBig Thing


Förnedrande = Förödmjukelse = Känna sig värdelös

Arkiv


Jag var in en sväng på Calvin Kliens sida. Forbidden. Hitta hur mycket fint som helst. Hur som helst så kollade jag runt
De har haft ett varierat utbud, inom deras kalsongmodeller.
Valde dessa tre att visa. Jag vet ju helt klart vilken som jag tycker ser bäst ut. Men sånt är väl väldigt personligt, vad man tycker är sexigt/attraktivt. lite på olika modeller.





Första bilden tycker jag nog är bland de sämsta. Han ser osäker ut, vilket jag inte tycker att en kalsongmodell för Calvin Klein ska behöva göra. Vem drar föresten sådär i kalsongerna?





















Okej. Jag tycker att han ska ha en farlig blick med något typ av budskap. Men den här killen ser ju livsfarlig ut. Kroppen ser ut som plast och ansiktsuttrycket ser dödande ut (negativt).












Perfekt. Här har vi en som har blicken. Som har utstrålningen. '

Detta är heligt för mig!

Clara hörde nyss av sig och sa att hon kommer förbi. Omtänksam tjej det hära.
Jag hittade några bilder från förra sommaren då vi var i Dalarna. Vi var ute med kanoten, vilket är det mest härliga enligt mig. Vi paddlade runt ut i en sjö. Det är så stilla och vackert. Det vet ni som varit med.




27 okt.

Har haft en helg med många händelser. Det har varit riktigt roligt, tills man kom på sent igår kväll att flera skolarbeten skulle vara inne. Satan, stressat skickade jag iväg det ena efter det andra halvklara uppgifterna. Idag blir det  i alla fall lugnt då jag stukat stortån. Kanske brutit. Dont ask me why.

puss!


helghelghelghelghelghelghelg

Kunde det komma en mer behövlig helg?

Måste berätta.



Jag hamnade framför ett Operah avsnitt på fyran. Ämnet de tog upp var typ "folk som gör ovnliga saker".
Jag lärde mig om en ny typ av människa. Friganer. De lever på sopor. De bojkottar mer eller mindre affärer och ser till att de får tag på allt via sopstaioner eller soptunnor. De plockar alltså mat som andra har slängt i soporna. Frukt, grönsaker, mjölk, bröd, kakor, ris ALLT. Helt sjukt för fan.
De brukar gå runt i organisationer någon gång i veckan för att leta. Man kan ju tro att detta är hemlösa som inte har bättre. Men icke, de flesta i organisationen var betalda jobbare.

Men det roligaste av allt va att om man söker på google på Friganer , så kommer en bild på Ellens gamla lover upp.

Snusmumriken.

Är han en frigan?

- Lätt. Han lever strövande. "Hittar" sin egen mat. Har man någonsin sett han i en affär?


10 minuter sen


Vaknade  för  ca 10 minuter sen. Är helt jävla slut.
Så idag ska jag göra något jag aldrig brukar göra. Jag skiter i skolan helt idag.
Jag ska plugga hemifrån, jag ska bli klar med mitt sam b arbete idag. Tro det eller ej, jag har faktiskt kommit halvvägs.



Rönnbär

20:17 dokument

Jag och min Clara var på en fika idag efter en död skolbio. Clara mådde inte toppen och jag hade en timme att fördriva, så det satt som smäcken! Någon som kan avläsa var vi är någonstans?


22 okt. 2008

Sitter i skolan. Ska plugga nu. Jag är trött från igår, av flera orsaker.
Fan vad mycket man har att göra nu såhär innan VTFF. Tro mig jag betalar bra för den som vill göra mitt Sam B arbete innan fredag. Vi som har haft så lång tid på oss, varför sitter jag med ett nyligen påbörjat arbete någon dag före inlämning. Man blir ju arg på sig själv. Börja tidigare.

Dessa underbara ..

Dom ska  bara bli mina, så är det bara. Fan va snygga dom är. Tänker nog inte ens avslöja var man fann dessa goda ting, då lär väl något punch-huvve köpa aset. När jag tillslut kirrat ett jobb, då .... då är dom mina!





FÖR tidig morgon

Klockan är strax efter nio. Jag börjar skolan elva. Jag sitter redan i datasalen, och det är idag inte på grund av mitt stora intresse. Jag har varit hos min tandreglering i Danderyd. Det blev en tidig uppgång. Det var ingen idé att åka hem emellan, jag skulle somna för att aldrig komma upp. Jag är dö-trött. Som tur är har jag bara matte idag.

Har mycket göra den här veckan. Cybergymnasiets dödsvecka. VECKAN INNAN VTFF. Allt ska vara klart. Alla prov ska redan vara gjorda. Alla inlämningar ska vara inne. Sista chansen. BlaBla.




Här kommer torsdagens utlovade bilder


Hårt studerande Clara

Vi sitter ofta i datasalar så även Tim.

Våran grymmt seriösa lärare Robert.

Fia spelade Backgammon...

Men tro mig, jag vann nog!

Jag och Clarre :D

En glad Marta+ andra från klassen!

Clara tyckte mycket om mina accesoarer, hon försökte hon också!

Någonting säger mig att Una och Sofia inte kollar på skolarbete..

Javisst är vi glada!

Tillslut somnade mer eller mindre Clara!

Främmlingarna?


Igår såg vi på film mitt i natten. Det var läskigt, jag brukar inte säga att rysare är så läskiga, men denna var obehaglig på många sätt. Jag säger bara "The Strangers" så har ni det. Se den inte själv. . . det är bara idoti



3 mån kvar till min dag!!



Vilken dag. Jag har varit grymmt duktig. Jag satt kvar idag IGEN. Förstå det, speciellt Fia och Tim som tror att jag aldrig pluggar. Kändes skönt. Slipper gå på natur lektionerna nästa vecka, så himmla skönt. Arbetet blev dessutom exemplariskt enligt läraren.

Har även idag haft en kass disskusion med en annan lärare. Vars namn är Tompa. Undra om man ens kan kalla det disskusion. Ena parten (inte min) hade ju verkligen inget att säga. Sämsta argumenten. De värsta exeplena. Gamla minnen dök upp från tjafs med denna konstiga man. Piss-gubbe.

"Röstar på Sossarna men ideologiskt så ligger jag åt KD"
              IN MY ASS!               Konservativ kristdemokrat är vad vi har att göra med.

Läxor med JS i bakgrunden.
Sedan träning med Vix-Pixen. Vi spände..
Skriver nu hos Max. Bilder från dagen kommer imorgon istället, har inte tillgång till dom nu.



Vill ha lockar..





Marta och Maria


Hittade en sommar bild på Marta och mig. Vi var ute på fest hos en annan kär vän.

Skolans Matsal + Jag och Clarre på valhallavägen



Idag satt jag kvar och pluggade idag. Det kändes faktiskt bra, jag hann med, jag jobbade på. Bra också. Ska nog försöka med det minst en gång i veckan. Jag blev nästan klar med en Naturuppgift vi fick idag, som ska vara inlämnad om flera veckor. Jag hade givetvis sällskap i datasalen med Clara och Marta, sen kom och gick folk. Idag är jag nöjd med min insats :D

Ska fortsätta plugga nu.. !

En sen eftermiddag på Odenplan



Jag, Fia och Zea

Sam och Martin

Fia och Zea njuter av solen

Martin

Slutligen en Fia igen.

SÄR SKRIVNING

Tack Matilda, för din notering om min särskrivning. Jag är många gånger tankspridd när jag skriver i min blogg och brukar sällan verkligen läsa igenom det jag skrivit. Kanske dåligt, men så är det.
Jag kanske börjar tänka på det mer i fortsättningen . Kanske inte.


Mörkret




Det är mörkt ute, men jag är vaken. Det är konstigt, för att jag har inte varit vaken på riktigt länge såhär tidigt.  Jag vaknade  till en underbar låt på klockradion. Skulle tippa att den var från 50-talet. Den var lugn, stämningsfull och lite sorgsen. Jag blev helt tagen. Kanske därför jag  kom upp? 
Undra vad det blir för väder en sån här dag. Svårt att klä på sig, för man vet ju inte om det blir fint väder senare eller kanske regn och rusk?

Godmorgon ..




1000 freaks..

samma sida som jag skrev om i förra inlägget. Hittade jag även en bild. Vem lägger ut sånt här om inte bröderna Schulmans?!  Enda syftet är att provocera.

Idioter



BlondinBella = Ett dummt PR-skämmt

Det är nog inte många som missat i dagens samhälle att BlondinBella har slutat blogga / tagit paus. Det har varit på radion i alla nyhetssändningar (tom. på P3), samt i tidningarna. Aftonbladet skrev såhär om det hela. Hon har väl insett att det blir lite för mycket.
Okej.

Men sen har 1000 apor sidan visat på att hon har börjat blogga där istället. Alltså börjat smyg blogga på en annan sida. Har man läst lite i hennes blogg förut, ser man att detta är fejk. Ett dummt PR-skämmt. Det är inte hennes stil eller sätt att skriva. Men hur fan kan något sånt vara okej? Någon sitter och hittar på hela henne här, om att något blogg-krig är slut, om hennes kryssning. Men det värsta måste ju vara en video från Youtube på en liten flicka med någon typ av problem(några) sitter och sjunger. Och de påstår att Bella tycker att det är jätte kuL!?
 
Ta en titt!
http://www.1000apor.se/blogs/bb




19:30


Min vän Clara gick nyligen hem. Hon har varit hos mig och "pluggat", fan va långt vi kom då. Hon hade köpt ett nytt hårband hon stolt ville visa upp!




Fin höstig söndag år tvåtusenåtta






Dagen har varit fin med sol. Vi har varit på födelsedagskalas och ätit tårta och godis, kakor och bullar, druckit kaffe och läsk. Vi rullade därifrån, visserligen med bil med det kunde gott och väl ha varit på magen. Men det är mys med kalas. De inträffar så sällan nu för tiden. Alltid utgång eller fest.
Vad hände med de trevliga kalasen?


Behöver jag säga vad jag tycker?

Vilken match. Den var spännande men mållös. Två divor, en plan. Avslutades med bara överkroppar..



+


We want mooooore..


Vems Hand?


Debatt

Sitter och kollar på Debatt på Svt. Spännande.
Fredrik Malm (fp), måste jag säga hade bra åsikter. Iaf jämfört med restan av asen.
Ni som inte såg programmet borde kolla på det på Svts sida.


Vad är det btw med den överdrivna programledaren? LÅT FOLK PRATA TILL PUNKT.

Linneas födelsedag 9 Okt. 2008

Dagen har varit lång och konstig, men defenitivt inte slut än. Skolan, tog ju nästan död på en. Vår rättskunskap flippade ordenligt, när vi lurade honom om ett skolfoto-tid som inte fanns. Påvägen hem sov jag, när jag vaknade ryckte jag till i vanlig ordning.
Sen blev det seriös styrketräning med min allierade vän Viktoria. Vi tränade mycket armar, så träningsvärken lär ju sitta i.
Jag var hemma vid middagstid då min moster var på besök. En stor städning väntar nu. Har lovat mamma. Varför gör man något sånt idiotiskt?!



Gissa vems fräscha shoes..?


Dagens konstigaste kommentar


Plats: Plattan
Tid: Runt 15.00
Vem: Okänd man kommer fram
Samtal:
-Kan du ...(slödder slödder) fuoiaouuack
-Ursäkta?
-Kan du... -II- Knolla`?
-Men herre jösses, Absolut inte
-Knolla Knolla, du vet fuck .
-Absolut inte . Jävla äckel. Vad fan tror du?!


Vem skulle seriöst göra något sånt? DESPERATA FAN. Bland det äckligaste kommer fram. Slöddrar fram sitt budskap som endast innehåller knull. Vem skulle hänga på? Killen är säkert så pårökt det bara går att vara..

Fine. I praktiken så skulle det ju gå. Man är kapabel som människa. Som kvinna. Allt går om man vill!

Vissa män borde seriöst bli av med deras mellan-bena-thing.
Cut it off.
Moahaha.




Robinson

1 500 har sökt till ”Robinson”


Intresset för att vara med

i TV 4:s version av

”Expedition: Robinson” är stort.

1 500 har sökt till äventyrssåpan

på två dygn.


ÄNTLIGEN säger jag bara. ÄNTLIGEN. Mitt gamla favorit program ska börja. Fan, va roligt. Jag och Clara brukade till och med spela in avsnitten för att verkligen hinna med. Jätte roligt att Tv4 har tagit tag i det igen. Kommer bli skit kul. Jag ska lätt söka när jag blir äldre. Clara do you still join me?

7 okt. tisdag

Har haft en rikitgt konstig dag. Mådde inte alls bra vid tre tiden, och var tvungen att gå hem. Jag hade ont i magen, kunde knappt röra mig. Efter att jag kommit hem, så har jag befunnit mig på tre platser. Vid middagsbordet, i min säng, på soffan. Jag har sovit nästan hela kvällen fram tills nu. Jag som skulle plugga. 

Hoppas allt blir bättre imorgon..



Holly Madison och Hugh Hefner

Hugh Hefner och Holly har gjort slut. Hon ska lämna playboy huset. Varför? De vill de inte uttrycka sig om. Ryktas om otrohet. Hef ska iallafall fortsätta leva med sin andra två flickvänner i huset.
Känns det inte lite på tiden att de lämnar den gamla gubben, med tanke på åldersskillnaden. Jag menar, några år väl okej ju äldre man blir. MEN 54 ÅR emellan!!
Holly är 28 år och gubben till playboy skapare 82!



Is it real love?




Natten Morgonen Dagen


Igår var vi ute. Det var över förväntningarna. Lite för mycket folk från Berga kanske. Men är det billigt så är det.
Idag ska vi festa mera. Blir nog jädrans trevligt. Vaknade upp bakis, men det börjar ordna upp sig nu.
Jag och Sandra satt och sjöng (skrek) i bilen igår på franska, mycket underhållande för dom som var nyktra i bilen.


Bilderna talar för sig själva. Tillståndet var iaf på topP!

TORSDAG

Dagen har varit jobbig. Jag har haft Italienska prov, suck.

Ikväll ska jag iallafall ta det lugnt med mina kära Spa-amigos. Jag, Viktoria och Dennis ska ha SPA-KVÄLL ikväll. Oerhört mysigt. Bad, solning, skrubbning, bastu, kanske massage?! Detta sker uppe i Runö, så vi lär sova kvar där. Ska bli grymmt skönt att bara få slappna av. Men det är ett tag kar tills vi ska dit, ska först hinna ta mig hem till Max för att hämta en tröja och en matta med Viktoria. Sen ska jag hem, skriva klart en Filosofi uppgift. Sen bär det av på cykel till Runö.

Imorgon är det som tur är helg. Fredag i all ära. Det blir nog en riktig fest helg nu dessutom..

Hittade en bild på mig och Clara. Vi är lika på många sätt hon och jag!

RSS 2.0