Kids-Kissing



Typ sötaste halsbandet från Asos.

Please?

Sitter och väntar på honom. Han ska hämta sin cykel och jag ska pussa på honom. Hoppas att han kommer snart.



Hade glömmt bort ...



Värt ett försök..
Killar som tjejer.


Fågelmannen!

För alla som missade det idag, så såg Clara fågelmannen igen. Som tur är var han inte på min buss, utan på Claras. Han hade tydligen gått baklänges.
Min fundering. Jag skulle vilja följa efter denna man för att se vad han gör. Han åker alltid in till stan, på ett eller annat sätt. VAD GÖR HAN DÄR? Han kan väl omöjligt ha ett jobb, eller?


This is my weekend.


This is my weekend.




Nyckelorden:
Underbart höstväder
Ikea-besök
Mirrors
Amazon
Fika med Clara
Mys med pojkvän
Ghill med grill kväll
Nattbuss
Svamp-plockning

Ordet som är så farligt


Vad är det då som gör ordet så förfärande?
-Att det är en handling, ordet är mäktigt. Men framförallt är det oåterkalligt.

Ett bra citat i min bok. Trasdockan. Jag gillar förklaringen. Tänk att man faktiskt inte kan ta tillbaka det man säger.
Om jag skriver något här, som jag ångrar kan jag ta bort det. Men om jag pratar med någon, så kan jag faktiskt inte få tillbaka det på något sätt. 

Alltså,. Sagt är Sagt!


Som jag går





Min väg från/ till skolan. Bilden är tagen igår på väg hem .

Den legendariska Kronan


Kom nyss hem.
Idag har vi spelat Kronan. Känns som det var några år sedan man satt med den sysselsättningen på rasterna. Kul var det i allafall, vi var ett spetsat gäng som gav allt. Blod, svett och tårar.. nästan i allafall. Hade vi hållt på en halvtimma till så..


Fler av henne.


"I dont care, I can do whatever I want".
 She's got it. Confidence.

H som i hippt

Jag har verkligen varit en flamms-fia idag. Super trött och lättroad. Tim försökte muta bort det med en kaffe, hjälpte det? NEJ. Jag har haft en super lång dag som började klockan 6 och har inte slutat än. Jag hann förbi Friskis i min stress, där jag gick på ett danspass med Clarisen. Men det var på tok för mycket folk.  I  vår tighta  gympa sal  hoppade en  ryss runt med sin dotter. Hon hade guld-gympa-skor. Inte nog med det. Skorna var klädda med hur mycket gnistriga, glammiga, paljetter! Hon kände sig nog hipp som fan.  Vad jag tyckte behöver jag nog inte säga.


Sunny-Sunday


Söndagen var en härligt lugn dag den med. Vi städade undan en del från lördag-kvällen. Diskade. Slappade. Senare på kvällen åkte vi hem till min bror och hans tjej i Västertorp. Det blev en riktigt trevlig kväll med spel och piroger + ett litet äventyr på vägen hem. Fler av dessa sköna dagar.


Intresset var på topp. Haha




Sunny-Friday

Det var en fredag eftermiddag. Solen sken och fåglarna kvittrade. Gamla stan var nog det bästa. Max och jag tog givetvis en fika på Chokladkoppen, en riktig favorit.







Perfect for me

Ocean and me. Ett block choklad. En kanna te. En helt ny Elle. Allt i väntan på att han ska komma hem.

Ki-Box passet var grymmt. Det var jobbigt, tufft men oerhört roligt, som vanligt!
Jag mår bra.
Orkar inte skriva mer.


Hörde att Coldplay var bra. Hade velat vara med.

Män ska vara glada att de slipper!!

Ryggen gör ont. Benen värker. Magen är oberäknerlig. Chokladsuget är ihärdigt. Humöret svänger. You get it.
 Vill bara ligga under ett täcke och mysa med en te och en bok. Så så blir det.
Ska visserkligen på ett Ki-box pass senare med Viktoria, hoppas allt blir bättre då!


Marta och jag för ett år sedan.

Plastikdrömmar-Tonåringars snabba väg till skönhet.

Har sett på ett program på trean^^
Handlade om unga tjejer (inte tonåringar, bara  tjejer) som ville göra olika skönhetsbehandlingar. Usch. Det såg hemskt ut. De här var söta tjejer i 16års åldern som tyckte de "tappat" allt och enda utvägen var operation. Hemskt.
En tjej ansåg att hon var överviktig och enormt tjock. Okej, hon hade kanske ett eller två kilon extra men fortfarande var hon inte skadligt tjock. Hon skulle t.ex. kunnat anstränga sig mer med träning och kost. Och om hon nu mådde genom ruttet, varför inte banta då?! Operera känns som ett ingrepp om det är den enda utvägen, tycker jag. Man ska ha försökt allt annat.
En annan sak jag inte förstår är föräldrarna bakom barnen som lider av denna dåliga självkänsla. En annan tjej ville göra en bröstförstoring, hennes mamma tyckte att det var en bra idé. Hon själv hade gjort om sina också (men då var hon 40 år, hon önskade att hon hade gjort det tidigare!) . Tjejen hade tidigare lidit av anorexia. Självkänsla. Om mamman håller på med sånt här när hon är 40 och inte är nöjd med sig själv, klart som fan att inte barnen blir speciellt nöjda.
Som tur är så var pappan till tjejen som ville fettsuga sig inte alls med på detta. Han gav det en chans, för att få en större inblick, men det bevisade bara för honom att han aldrig skulle vilja utsätta sin dotter för något sådant. Hon själv tappade också sugen efter att ha fått vara med under en operation. Det såg faktiskt riktigt vidrigt ut, när de bände upp och ner på ett helt köttstycke.

Ladda ner programmet!


Funderar man på något sånt här tycker jag att man borde få se och uppleva hur en sån här operation går till . Vara med och kolla på någon annans (det borde vara obligatoriskt!!) operation. Verkligen få se vad som händer med kroppen och vad den utsätts för.




Clara, Jag och Siljan


Ser han inte väldigt cool-retro ut?


Kayne West i skön outfit. Modeveckan, us.

Oldies and Hotties

Det blev mycket prat om den lilla listan på män som jag hittade. Männen nedanför var tydligen glömda enligt många. Männen i  sina bästa  poser.


Bilderna är defenitivt tagna där den intensiva blickan spelar in..

Utmanare>  Vad hände med denne gosse? Visst, tyna han bort med åren.



En av dikterna jag fastnade för på Biblioteket


Väck mig till söms i dig,
väck mina världar till dig,
tänd mina  döda stjärnor
närmare dig.

Döm mig bort ut min värld
hem till lågornas hen,
föd mig, lev mig, döda mig närmare dig

Närmare mig till dig,
närmare födelns härd,
tag mig varmare,
ta mig närmare dig.



Gunnar Ekelöf 1934

Böckerna och jag

BÖCKER ÄR UNDERSKATTADE. SÅ ÄVEN BIBLIOTEK.

Alla borde läsa fler böcker. Förstår mig inte på folk som "inte läser", man får en ro med en bok som är suverän. Alla har faktiskt tid, är det inte hemma så kan det vara på bussen eller varför inte toaletten?! Det finns ju hur mycket bra böcker som helst. Tusen strålande solar är faktiskt en av dom! Jag själv håller alltid på med minst 2 böcker samtidigt, en när jag är hos max, en hemma osv. Jag har alltid ett litet lager med böcker jag ska läsa. "Efter den så ska jag ta den, och efter denså blir det den.." .

Jag brukar vara relativt ofta på biblioteket. Om man jämför med dom flesta (jag känner till iaf) i min ålder. Lämnar böcker, lånar böcker, läser böcker. Du får ett stort sortiment helt gratis! Enda kravet är att du lämnar tillbaka dem inom en månad om du inte vill förnya lånet. Det är kanon bra. Dom har faktiskt en stor bredning av böcker, finns väl något för alla. Jag går därifrån med minst 4 böcker varje gång.

Jag var där senast idag. Jag fastnade säkert en timma. Denna gång var det Dikt/Poesi hyllan som åter fick mitt intresse. Jag lånade även fyra böcker. Mer om dem senare. Denna ska jag börja med i alla fall.


Trasdocka  .  Tragisk bok som handlar om en flickas livslånga trauma med pedofilövergrepp.





Matten och jag..


Idag har jag haft Matte C. Det gick bättre den här gången än vad det gjort förut. Berodde nog på mitt sammarbete med min klasskamrat Oskar. Ska verkligen försöka satsa mer på den nu. Jag har hamnat i den där svackan jag har förespråkat man verkligen inte ska hamna i. Där man bara glider med, man kommer undan för stunden, man tar det inte på allvar. Man ska ju faktiskt försöka hal tiden, men det viktigaste är väl att repetera mycket. Suck. Jag har en del att jobba med. Men visst fan ere kul när det går bra!



Te brevid matteboken är som handen i handsken.

Hoties?



Såg en blogg för ett tag sen där en ung tjej listade sina "goodies" . Männen ovanför var bland de bästa. Hon kom fram till att dessa män är äldre och att hon tänder på det. Intressant. Pontus har väl iallafall tappat sin glans?

AIK vs. HIF



Fick en kritisk kommentar av min vän Clara. Nu ska jag förklara kort vad som gäller!
Hammarby råkar visst leda just nu, trots dåligt spel. 3 poäng under ligger Aik . JAG HOPPAS DU VET ATT HAMMARBY FÖRLORADE MED 2-1 TILL KALMAR IDAG!! Matchen innan så var det förlust med 5-1 till Helsingborg, kom igen?!
Går det jätte bra för Aik? - Nej, men det vänder nu. Spelglöden i förra matchen var på topp.
Går det hyvsat för Hif?- Absolut. Förlorar man med 5 mål är man väl nöjd som Hammarbyare.
Säg vad du vill jag håller iaf på ett bra lag! Vår tro, vårt hopp , vår kärlek . aik.


Några supportrar i urval, behöver jag säga något? Gör en snabb googling. Vilka ser friska ut?





Sorglig extas

Djurgårn den 24:e kommer gå bättre än matchen igår. Det måste den göra. Det var en sån spännande match igår med ett så tragiskt slut. Hur kan man dömma bort målet? Djup suck. Dommaren var köpt av Göteborg, det var helt klart i alla fall  i hela matchen. Både jag och min far satt med tårarna i ögonen i slutet. Vi var i en sorglig extas.



Mats Rubarth är och förblir en trogen hero för mig!

Söndag

Hejsan!

Det har blivit en del festande den här helgen, men det har varit lugnt sådant (med tanke på förra helgen!). Igår firtade vi Simon som kommer på permis från lumpen. Vi tyckte han skulle släppa loss ordenligt som vi alltid gör när han fyller så han fick en Tequila och en cigarr. Han njöt och mådde bra.

Idag har jag och Max haft en väldigt bra dag hitills i alla fall. Vi sov ganska länge och låg och mös i sängen, efter det bar det av hem till mig. Vi spela kort och drack saft. Sen blev det gym någon timme. Vi pumpade friskt och är helt slut efter ett hårt pass. Ska äta middag så småning om nu.


All good for party!




Fredagsfest och lördagsfest

Igår var vi på middag hemma hos Fia. Hon fyllde ju 18 i sommras, men vi fira henne aldrig då. Så det blev en mysig middag igår. Efter middagen sjöng vi singstar och drack vin. Myket trevligt. Berra, Marre och Leffe (?) hade ett kareokelag som inte gick jätte bra

Idag ska vi fira att Simon fyllde 19 för några dagar sen! FULLSPÄCKAT!


Lugn morgon i sängen

Godmorgon!

Jag ligger just nu i min varma säng. Fönstret är öppet, så frisk luft kommer in. Jag och Max gick och la oss tidigt igår, så vi är riktigt pigga nu! Det var länge sen man kände så. Jag skulle egentligen träna idag, men Max har övertalat mig att ligga kvar här hos honom i sängen. Det är trots allt inte så ofta vi sover med varandra och kan ligga och dra.

En av dagens bästa citat



-Om han sitter kvar i fängelset? Nej, det tror jag ju inte. Han har nog stängt igen luckan.
(med andra ord, han är död)

Tomas Larsson
Rättskunskapslektion
Torsdag den 11-09-2008

Sista morgonen..

Du kom till mig. Våren var som vackrast, när du kom till mig
Om jag vetat det jag vet nu, när du fanns hos mig.
Nu är det försent. Förälskade satt vi på balkongen och berusade.
Vi delade en flaska till och älskade varandra till sömns.

 Och när vi vaknade var rummet ljust och gatan utanför var lika full av liv och rörelse som jag.
 Och i en säng på tredje våningen drack vi te med mjölk och honung.
 Du hade en gitarr och jag spelade, du dansade. Den sommaren.

Vi åkte ut på Lidingö och hem igen.
Och körde på en fågel och begravde den nånstans vid en sjö.
När hösten kom sa du att nu känns det som det börjar om.
Men jag var bara tyst och tom när hösten kom och sommaren dog.
Men det händer att jag går förbi huset som du bodde i.
Det händer att jag ser dig då och då.

Vi trodde att vi fattade.Vi blundade och skrattade. Vi tog allting vi kunde få. Jag undrar vad vi tänkte på.

Den morgonen. Jag minns dig där i fönstret sista morgonen. Det hände nåt på natten och på morgonen var allting förbi.




Kim Källström


Bästa nicken idag . Han är guld värd!
2-1 Ungern (trots sista målet inte borde gillas)

Cheater?


Ikväll har jag tittat på "Top Model" och det nya "Vem kan slå Filip och Fredrik", vilket var ett kul program. Inget oväntat heller eftersom att jag gillar de flesta av deras program och ideér. En kille i min klass sa att han skulle kolla på Cheaters på TV400. Vad det var visste jag inte förens jag zappa över för att kolla. Det är ett program där olika par anlitar detektiver för att spana under omedvetenhet på den ena partnern för att se om han/hon är otrogen. Tro mig det här var detektiver som gjorde allt, gömde sig, smög, satte in kameror i hemmet. Allt för att få det bekräftat för den ena partnern att den respektive var otrogen. Så att ho/han kunde komma med fet utskällningen och göra bort alla inför tvn.

Vad har hänt med tvn sen den var svart-vit?

Det var i ett av dagens inslag en kvinna som misstänkte att hennes kille var otrogen med hennes bästa vännina som hon delade rum med. Hon anlitade då dessa experter som självkalrt bevisade det också. Hon brast helt och hållet och blev skit ledsen, när hon sen "kommer på dom" (de ligger och rå-hånglar i soffan) så blir det världens scen där stort sätt alla gråter och det blir ett himmla gap, ett barn är inblandat (förstod aldrig vems det var). Hela poängen är att de som är otrogna bryr sig fan nästan inte. Mannen försvarar sig såhär, "Men vi hade väl inget seriöst?" "det var ju bara sex månader" osv. Vänninan: "Men jag älskar honom verkligen" "ville inte såra dig" "det var synd att du hitta honom först, för det är jag som behåller honom" " VI SKA GIFTA OSS!" Hon avslutar med den repliken och tycker att hon har gjort sitt. FY FAN VA ILLA! Att man kan behandla sin kille/tjej så är ju hemskt men nästan ännu värre av kompisen!! Usch fy och blä .


En av de första bilderna man får upp om man söker på Cheaters. Samt programmets loggor.
Tycker i alla fall att bilden var fin. Sensuell..


Tisdag-Fuck

Idag är dagen då jag är mer i skolan än i mitt hem/utanför skolan. Vilket jag självklart ser som kaos. Detta gör mig pissed och dagen går ännu segare. Jag och Fia hade en kul Sam lektion i alla fall. Är sjukt trött nu efter att ha haft ont i huvudet hela dagen. Suck. Lugn kväll? Med bad, ljus, lite film, massor med te och Elle? JA!

Beware of him



I Åkersberga finns många mysko människor. Som kortsagt är udda. Här har vi en av de definitivt är bland de skummaste. Hans namn är Fågelmannen. Alla vet vem han är här i trakterna, ingen vet hans riktiga namn, alla kallar honom fågelmannen. Första gången jag fick höra om honom så gick ryktet om att han brukade hoppa runt på taken i Åkersbergas centrum, säkert sant. Han har för det mesta på sig en cykelhjälm på huvudet, ganska intressant utstyrsel när cykel alltid saknas. Han har alltid träningsoverall, nu på senaste har han haft ett par korta svarta byxor, som är mer än skitiga, de är hål i dom och de är piss fula. Tröjan ser likadan ut.
Åker han tåg så brukar han inte sitta som vanligt folk, han lägger sig ofta längst ut i gången eller under något säte. Åker han buss så står han (trots lediga säten). Men det stora är, alla de konstiga grejer han håller på med! Han kanske står och stretchar konstiga muskler, rör sig på ett mysko sätt, fingrar på allt han kommer åt (killen lider av hemska tvångstankar!!) eller något han gör som på bilden, sitter i trans och fingrar på läppen fram-tillbaka-fram-tillbaka!
Anledningen till varför jag skriver om detta är att jag nu på det senaste fan alltid hamnar på samma buss/tåg som honom. Senast imorse. Han luktar verkligen skit, man blir ju skit äcklad! Han hamnar naturligtvis jätte nära mig också! Till och med på min 628C buss satt han förra veckan, då är det illa. Vad ska jag göra?

Jobba = Skit för ett förhållande..

Mitt LoveSugar börjar jobba idag igen. Grymmt tråkigt. Känns som att det är en lång tid tills nästa gång. Han besökte sin sjuka flickvän igår vilket var jätte mysigt. Jag kunde dessvärre inte röra mig, så han kom för att bara ligga och hålla om mig några timmar.

Älskar dig .



Vi innan Hål i väggen inspelningen

Mår bättre men inte bra.


Började ladda över lite bilder från mobilen. Jag har en dålig kamera på mobilen, så man får försöka nöja sig med upplösningen. Här är mitt och Max besök på Chokladkoppen!



Bilder från i lördags. Det var en rolig kväll. Men Leffe ska nog inte komma tillbaka.

Finns inga bättre, sötare barn. Den allra minsta blev jag faster åt i torsdagsnatt. Bästa Arviden i världen!



Det var dom senaste. Fler kommer kanske senare..

Efter maskeraden..


Leffe är död.

Och kommer nog inte att finnas mera..


Fredagen



Ännu en härlig fredag som tillbringats med Max. Ovanligare är dock att vi är hemma hos mig och tar det lugnt. Vi har haft en mys-dag. Efter skolan så gick vi till Chokladkoppen som måste vara ett av Stockholms helt klart bästa fik. Jag älskar det i vare fall. Max åt en krämig god lasange med en stark cappucino och jag åt en sån där ljuvligt stor kanelbulle med en chailatte. Max hade aldrig varit där, men jag är rätt säker på att han gillade det. Vi mös ihop där inne på cafét runt en hel del homosexuella grabbar (Mmm..). Gamla stan we love..

Hemma hos mig senare gjorde vi middag. Clara kom över och hämta upp lite vin (Haha, FRA-lagen måste vara helt tokiga nu Clara).

Mina små brorsbarn sover över hos oss ikväll. De ligger i rummer intill och snusar, hur söta som helst! Vi övervägde alltså att vara hemma nu på kvällen för att vara en snäll faster Maria. Jag och Alma har sett på Bernad och Bianca i Australien.

PUSS!




Lediga dagen-dagen


Började dagen med en hel del gym med Viktoria. Vi var där i två timmar, intensiv hårdträning med andra ord. Men ack varoligt vi hade, vi sprang på bandet och cyklade, rullade runt på pilatesbollen och lyfte vikter. Kommer nog inte kunna röra mig imorgon.

Senare bar det av till Clara på lunch, hon hade haft lite strul i köket men det hade ordnat upp sig och hon hade gjort köttfärssås med saffrans-pasta. ( Till alla män där ute! CLARA (även känd som Granata) är ett riktigt klipp, för det första är hon grymm i köket, har alltid varit, kommer alltid att va! Hon är nog den mest kreativa människa inom köksavdelningen jag känner. Blir något inte bra, DÅ GÖR HON OM DET! Alla har inte den här turen att växa upp med en cooking-housewife, poor you, I got lucky! Självklart har hon de bra kriterierna som ordningsam, söt, humoristisk osv.)
Hon och jag åt en god lunch iaf. 

Granata på Roslagsbanan




Förstår mig inte på dessa kvinnor..



Katrin Sculmans smal-inlägg

Katrin Schulman är 30 år och är som jag skulle säga pinn-smal. Hon kämpar för att bli smalare, 6 kilo lättare. Att kvinnor i 30-års åldern inte kommer ifrån sånna här löjliga problem är sorgligt tycker jag. Speciellt när de faktiskt redan är väldigt smala. Kan man säga Grow up? Nej för att de hät tjejerna verkar ju aldrig fatta det här med GOD HÄLSA och INSIDA.



En kaxig Katrin. Lätt att dömma andra trots att hon verkar ha ganska stora problem med sig själv!!


Hummlan i sitt rätta värde!

Sommarens olika picknicks, dock bara några av dem som var i hummlan! Olika tillfällen, olikt folk.



I love it all..

Gynning är i farten..

Nu är hon i farten igen. Hon skrev idag ett inlägg som gjorde henne ännu mer patetisk i mina ögon. Läs detta!
Hon verkar ha stora problem med självförtroendet vilket stör mig. Hon klagar på att hon inte är tillräckligt stark för att strunta i om hon går upp ett kilo eller inte. LÖJLIGT. Hon ser bra ut PUNKT

NYTT URSÄKTANDE INLÄGG!


Söt klänning btw!



He´s the one..

Tänk att han kom till mig mitt i natten . Jag var ledsen. Han var trött. Svettig. Hungrig. Helt slut. Men han kom för mina skull, för han visste!

Gynning och bantning

Gynningsbloggsinlägg om bantning



Jag brukar faktiskt läsa hennes blogg, inte varje dag men ibland. Hon har sina stunder. Det brukar vara roligt skrivet och intressant att höra om hennes upptåg. TILLS idag när jag läste detta. Sånt är så otroligt fel tycker jag. Hon har en blogg som så fantastikt många läser, hon är vuxen och hon borde väl fan veta bättre? Hon sitter och gnäller om att hon är tjock och ful, (det tycker jag fortfarande är acceptabelt, bara så jävla ointresant att läsa). Men sen börjar lägga ut tips om hur man ska göra för att svälta sig själv är ju helt sjuk! Jag vet att många i min egen ålder har svårt med utseendet, men hon har väl mer erfarenhet av livet än så? Hon är ju redan smal, varför sitta och sträva om att se undernärd ut.

Hemska sak.

Man saknar honom liksom


När man har träffat någon intensivt över en helg t.ex. så kan man tycka att det är rätt skönt att återgå till det normala. Men med den här människan så tröttnar jag inte. Vardagarna känns så otroligt långa, då jag inte får honom. Och helgerna går alldeles för fort då vi äntligen ses. Eftersom att han jobbar den tiden då jag kan träffa honom så blir det mesta på helgen. Självklart blir det någon gång i veckan iaf, sent, mitt i natten, när alla sover men det känns så lite. Många av dom jag känner har sin älskade i skolan, they are happy ones! Dom kan ju träffas t.o.m på rasterna, de kan vänta på varandra efter skolan, de kan köa tillsammans i lunchkön...
Ja, jag blir avundsjuk!



En dag i Kista, när han hade ny mobil! (självklart en lördag)

Den första september tvåtusenåtta

Min dag började faktiskt kanon. Jag försov mig visserligen lite men tillslut kom jag upp. Viktoria och jag hade bestämmt träff utanför min brevlåda klockan 8. Vi kom iväg frammåt kvart över. Efter mycket bök med kort och hembesök så var vi äntligen på gymmet. Härligt, det var underbart att träna idag, det var inte alls mycket folk, det var bra musik och vi kämpade järnet. Måste träna mer på mornar!

Dagen fortsatte senare till skolan, där vi tyvär hade Matte C, med en dryg ryss-lärare. Lite Sam B på det, sen var allt klart. Nu är jag hemma igen för att plugga, dricka te och läsa Elle! Tänk om vi har choklad hemma... Mmm..

 Way too much!

RSS 2.0