Mer sex i Sverige

Svenskarna i topp på sexlistor!
Svenskarna är de som har haft flest sexpartners. I varje fall i Europa. Det visar en ny färsk undersökning. Vi tackar inte heller nej till sex på första dejten, skriver Daily Star. Enligt en studie som gjordes i samband med en den brittiska dokumentären, "The british suck in bed" - har svenskarna flest sexpartners.  I alla fall i jämförelse med andra européer.

Svenskarna är också snabba på att komma till skott, inte sällan tvekar vi till att ha sex första gången vi går på dejt med en ny person, skriver tidningen Daily Star. Således är det raka puckar som gäller. I
undersökningen där sexlivet låg i fokus, och länder som Italien, Frankrike, Tyskland, Sverige och Storbritannien studerades, hamnar Sveige i topp i två olika kategorier. Den första kategorin handlar om antalet sexpartners vi har haft, och den andra om att ha sex på första dejten. Enligt undersökningen ska 66 (!) procent av svenskarna ha tackat ja till sex vid första dejten, skriver Daily Star.

Ellen Persson Publicerad 2008-08-14.

Läste om detta på msn´s hemsida. Intressant. Har hört det motsatta förut, att svenskarna har minst sex i typ universum. Det verkar ha vänt. Skojjigt för folket.
 



Kommentarer
Postat av: ellen

nej mwen gud, har du inte hört det förut?:O det har jag hört sen jag typ föddes, att vi svenskar är typ sexaddicts XD

2008-08-25 @ 17:59:22
Postat av: Maria Brandefelt

Nej, har alltid hört att svenskarna har ovanligt lite sex. Och väldigt slentrian mässigt sex, "same shit all time" .

2008-08-25 @ 18:41:04
URL: http://mypleasureyourchoice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0